Χαλάλι τους τα έξοδα!

Χαλάλι τους τα έξοδα!

Χαλάλι τους τα έξοδα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 484 ΦΟΡΕΣ

Την ευκαιρία από τα μαλλιά άρπαξαν οι νεαροί της Ρόδου. Με σκόρερ τον Στάτη, νίκησαν στη Σαντορίνη τον Πανθηραϊκό με 1-0 και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στη συνέχεια του κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Το Καζούλλειο επισκέφθηκε χθες αντιπροσωπεία των «ελαφι

Η μία όψη του νομίσματος «γράφει» πως το ταμείο της ομάδας θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα ενός επιπλέον ταξιδιού είτε στην Αθήνα, είτε στην Κρήτη για μία ανούσια διοργάνωση. Ε και; Υπάρχει και η άλλη όψη, η φωτεινή, η οποία «φωνάζει» πως η Ρόδος έχει τόσα ταλαντούχα παιδιά, που αν τα αξιοποιήσει σωστά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο μέλλον. Ίσως δε μπορεί να βοηθηθεί και στο παρόν…

Οι νεαροί των «ελαφιών» ταξίδεψαν στη Σαντορίνη για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, για να αντιμετωπίσουν τον Πανθηραϊκό στο πλαίσιο ενός νοκ άουτ αγώνα που έμοιαζε με…εκπαιδευτική αποστολή.

Εν τέλει, δεν κέρδισαν μόνο πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και την πρόκριση, καθώς νίκησαν τον Πανθηραϊκό με 1-0 με μία πολλά υποσχόμενη εμφάνιση!
Η αλήθεια είναι πως με πολλούς αναπληρωματικούς αγωνίστηκαν και οι γηπεδούχοι, μόνο που σε αντίθεση με τη Ρόδο και ελλείψει λύσεων, αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν στο βασικό σχήμα και πέντε βασικούς, γεγονός που προσδίδει στην επιτυχία των ποδοσφαιριστών του Σάββα Ορφανίδη ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα οι Ροδίτες άφησαν στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Μάλιστα, στο 14’ άγγιξαν το γκολ, όταν ο Βολονάκης αστόχησε από θέση τετ α τετ. Στο ίδιο μοτίβο κύλησαν και τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τη διαφορά πως οι φιλοξενούμενοι πρόσθεσαν στο παιχνίδι τους και την αποτελεσματικότητα. Στο 54’, ο Χριστόφορος Γανωτάκης βγήκε στην κόντρα από τα αριστερά, φτάνοντας στη μεγάλη περιοχή γύρισε την μπάλα στην αντίθετη πλευρά για τον Τσαμπίκο Στάτη κι εκείνος, αφού κέρδισε παλικαρίσια τις κόντρες, «έγραψε» το τελικό 0-1 με έξοχο σουτ.

Μετά το 60’ οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο η καλά οργανωμένη Ρόδος όχι μόνο άντεξε, αλλά απείλησε μ’ ένα δεύτερο γκολ με γρήγορες αντεπιθέσεις.
Η Ρόδος θα μάθει τον αντίπαλό της σήμερα. Θα προκύψει από το αποτέλεσμα του αγώνα Ηλυσιακός-Ατσαλένιος.

Οι συνθέσεις:
Πανθηραϊκός: Ζωντός, Κορτσινίδης, Τζωρμπατζάκης, Μκρτσιάν, Δρόσος, Σαββίδης, Κρίτσας, Συνολάκης, Γαρυφαλλόπουλος (60’ Περιάλης), Παπίτσας, Ζώνας
Ρόδος: Ράτζα, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Νικήτας, Κατσαμάκης, Στάτης, Δημητριάδης, Γανωτάκης (70’ Ραφτής), Βολονάκης, Πατσίλης (60’ Τρέχας), Καρυοφύλλης (82’ Κεχαγιόγλου)

Με Γκάιδα οι βασικοί
Με προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ οι βασικοί της Ρόδου, που δεν ταξίδεψαν στη Σαντορίνη. Στο πρόγραμμα συμμετείχε το σύνολο των παικτών, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Η επίσκεψη στο Καζούλλειο
Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο 4ο Γυμνάσιο Ρόδου (Καζούλλειο). Ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Παπαστεργίου, ο γυμναστής Δημήτρης Γκάιδας και τους ποδοσφαιριστές Σταμάτης Καντιμοίρης, Μανώλης Ευγενικός, Δημήτρης Πάππος, Μπόρισλαβ Τάντιτς και Δημήτρης Κωνσταντίνου, οι οποίοι αποτέλεσμα την αντιπροσωπεία της ομάδας, συνομίλησαν με 50 περίπου μαθητές και μαθήτριες της Γ τάξης.

Εκεί οι «πράσινοι» συνάντησαν δυο παλιούς τους γνώριμους. Τον πρώην υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας Νίκο Τσατταλιό, ο οποίος από τη θέση του Διευθυντή του σχολείου τους καλωσόρισε και ευχήθηκε η ομάδα να οδηγηθεί και πάλι στη φυσική θέση της, στην Α’ εθνική κατηγορία. Ο έτερος γνώριμος ήταν ο επί σειρά ετών προπονητής στα τμήματα υποδομής της Ρόδου Μιχάλης Παπαντωνίου, ο οποίος ως γυμναστής του 4ου Γυμνασίου θυμήθηκε τον παλιό του μαθητή στο αθλητικό γυμνάσιο Σταμάτη Καντιμοίρη, καθώς και τον ανερχόμενο προπονητή Δημήτρη Γκάιδα, που από φέρελπις ποδοσφαιριστής των ακαδημιών έγινε συνάδελφος γυμναστής.

Οι ποδοσφαιριστές αναφέρθηκαν στο ήθος που πρέπει να διακρίνει τους αθλητές, στην αξία του ευ αγωνίζεσθε και τη συμβολή της σωματικής άσκησης στην υγεία του ανθρώπου, ενώ ο Δημήτρης Πάππος κάλεσε τους μαθητές να ακολουθήσουν στη ζωή το όνειρο τους. Ο Δημήτρης Γκάιδας έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που αφορούσε τη διατροφή των εφήβων, που καθήλωσε το ακροατήριο.

Στο τέλος ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Παπαστεργίου παρέδωσε στο σχολείο αναμνηστική φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, για να εκτεθεί σε περίοπτη θέση στο σχολείο. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης η αποστολή της Ρόδου καταχειροκροτήθηκε, ενώ η συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού του σχολείου πήρε συνεντεύξεις από τους αθλητές της ομάδας. Στην εκδήλωση παρούσα ήταν και η σχολική σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Μάντα Φατσέα, που απηύθυνε θερμό χαιρετισμό.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή