Πέντε μαθητές διακρίθηκαν σε διαγωνισμό μαθηματικών

Πέντε μαθητές διακρίθηκαν σε διαγωνισμό μαθηματικών

Πέντε μαθητές διακρίθηκαν σε διαγωνισμό μαθηματικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 968 ΦΟΡΕΣ

Πέντε μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκαν στο διαγωνισμό μαθηματικών «Εύδημος» που διοργάνωσε το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το σχολικό έτος 2016-2017 για την Α΄ τάξη του Γυμνασίου.

Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκαν οι μαθητές ΙΑΣΩΝΑΣ ΚΕΛΛΑΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΑΤΣΑΜΑΣ, καθώς επίσης και οι μαθήτριες ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ και ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.

Οι παραπάνω μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση, που είναι ο διαγωνισμός με την επωνυμία «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» τον οποίο θα διοργανώσει το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στις 28 Ιανουαρίου 2017.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και ο Πανελλήνιος διαγωνισμός μαθηματικών «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» ο οποίος διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Β΄ και Γ΄) του Γυμνασίου και των τριών τάξεων των Λυκείου και στο οποίο θα συμμετέχουν οι επιτυχόντες μαθητές του διαγωνισμού «Θαλής».
Υπενθυμίζεται ότι στο φετινό διαγωνισμό «Θαλής» διακρίθηκαν επτά μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, από τη Β΄ τάξη του Γυμνασίου διακρίθηκαν ο μαθητής ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ και η μαθήτρια ΑΡΓΥΡΩ ΣΚΟΥΜΙΟΥ. Από τη Α΄ τάξη του Λυκείου διακρίθηκαν οι μαθητές: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ και ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΜΙΟΣ. Επίσης, από τη Β΄ τάξη του Λυκείου διακρίθηκαν οι μαθητές: ΝΑΣΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ, ΑΔΑΜ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ και ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΙΝΝΑΣ.

Οι παραπάνω διακρίσεις των μαθητών μας στους διαγωνισμούς μαθηματικών είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας, συγκριτικά με τα προβλήματα και τις ασκήσεις που διδάσκονται συνήθως στα σχολεία.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους και εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους τους.

Διαβάστε ακόμη

Συμμετοχή του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Ρόδου στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας στην Πάτρα

Διεθνής Ημέρα Γλυπτικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου

Μαθήτριες και μαθητές του Γυμνασίου Παραδεισίου έβαψαν πασχαλινά αυγά για τη Δομή Συσσιτίου του δήμου

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου