«Χρυσό» γκολ από τον Καλαγρή

«Χρυσό» γκολ από τον Καλαγρή

«Χρυσό» γκολ από τον Καλαγρή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Μπήκε στο 70΄και στο 71΄ σημείωσε το τέρμα που χάρισε την νίκη στον Αστέρα Παστίδας επί του Ποσειδώνα Καρπάθου (1-0)

Επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Παστίδας, καθώς μπόρεσε τελικά να κάμψει στο γήπεδο του την αντίσταση του Ποσειδώνα, να τον νικήσει με 1-0 και να πάρει καθοριστικό για τη συνέχεια τρίποντο.

Οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Πάττα, παρουσίασαν προχθές δύο πρόσωπα. Μπορεί να είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο α΄ μέρος, αλλά έκαναν εύκολα το λάθος, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν την πρώτη καλή φάση προς το τέλος του, αλλά να μην φτάσουν ψηλά στο επίπεδο της δημιουργικότητας και το γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πώς μετά το 20΄, ο Ποσειδώνας πίεσε «ψηλά» σε μια προσπάθεια να πάρουν την μπάλα οι παίκτες του και να δημιουργήσουν μπροστά στον Ροδανάκη, αλλά χωρίς να τα καταφέρουν. Χαρακτηριστικό της εικόνας του α΄ μέρους είναι πώς η καλύτερη φάση ήταν το δοκάρι του Λολάκη στο 42΄, με τον Ποσειδώνα να απειλεί στο 27΄ και τον Ροδανάκη να διώχνει το σουτ του Καραλή.

Στο β΄ μέρος ο Αστέρας, μπήκε αποφασισμένος να πάρει την νίκη. Πίεσε περισσότερο τον αντίπαλο, λιγόστεψε τα λάθη του, είχε ακόμα ένα δοκάρι με τον Καρύδη στο 56΄ και έφτασε στην νίκη με γκολ της «χρυσής αλλαγής» του Κώστα Πάττα τον Μάριο Καλαγρή που μπήκε στο παιχνίδι στο 70΄ και σκόραρε στο 71΄.

Ο Ποσειδώνας προσπάθησε να αντιδράσει από το γκολ και μέχρι το τέλος, αλλά καλά στημένος ο Αστέρας αμυντικά, δεν άφησε τους παίκτες της ομάδας της Καρπάθου να δημιουργήσουν κάτι καλό, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
27' Ο Καραλής βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε αλλά ο Ροδανάκης έδιωξε κι έσωσε την εστία του.

42' Ο Παγκράτης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Λολάκη, που μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του Γαλάνη.

45' Ο Πάπα έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κυπριώτη, που έπιασε το δυνατό σουτ αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα γκολπόστ του Γαλάνη.

46' Ο Ισκάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Λολάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

48' Ο Καρύδης εκτέλεσε το φάουλ αυτή την φορά ο Μπάρδης πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά στην άστοχη έξοδο του Γαλάνη ,αλλά έδιωξε πριν τη γραμμή ο Κούτολο.

56' Ο Πάπα εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Καρύδης στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο του Γαλάνη.

70' Δυνατό σουτ του Καουκάκη απέκρουσε καλά τοποθετημένος στην δεξιά του γωνιά ο Ροδανάκης.

71' Ο Καρύδης εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της περιοχής του Ποσειδώνα, η άμυνα του αδράνησε κι ο Καλαγρής που είχε μπει στο παιχνίδι ένα λεπτό πριν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0.

Από τον Αστέρα κορυφαίος ήταν ο Γιώργος Ισκάς. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Καρύδης, Μπάρδης και Πάπα. Από τον Ποσειδώνα ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι Σπανός Ι., Κούτολο, και Τσιπιζίδης.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Κυρίτση, Μπερδεμπέ και Ράδου.

Οι ομάδες:
Αστέρας: Ροδανάκης, Λικομέτι, Ισκάς, Καρύδης, Σιδηρόπουλος (66' Κυρίτσης), Κυπριώτης (70' Καλαγρής), Φελεσάκης, Παγκράτης (82' Πολυχρόνης), Μπάρδης, Πάπα, Λολάκης.
Ποσειδώνας: Γαλάνης, Νασόπουλος (65' Βέργος), Καζηλιέρης, Σπανός, Κουτολο, Κουλάϊ, Καραλής (82' Χριστόπουλος), Καουκάκης, Τσιαβέλης, Σπανός Ι., Τσιπιζίδης.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!