Σημαντικές διοργανώσεις τένις στη Ρόδο

Σημαντικές διοργανώσεις τένις στη Ρόδο

Σημαντικές διοργανώσεις τένις στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος του ΡΟΑ Μιχάλης Πανάγος ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας του, πως μέσα στο 2017 η Ρόδος θα φιλοξενήσει διεθνή τουρνουά με συμμετοχές σπουδαίων αθλητών

Σε ένα φιλικό ζεστό περιβάλλον στο αναψυκτήριο του, έκοψε την πίτα του ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης το περασμένο Σάββατο στο Καρακόνερο.

Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη όχι μόνο από κόσμο αλλά και από… ιστορία καθώς φωτογραφίες από το παρελθόν αλλά και τη χρονιά που πέρασε εναλλάσσονταν στην τηλεόραση και το video wall.

Μετά τη σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, ο πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Πανάγος χαρακτήρισε το 2017 έτος που η Ρόδος θα διεκδικήσει να γίνει τενιστικός παράδεισος της Ελλάδας.

Και η αλήθεια είναι πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το παγκόσμιο τουρνουά βετεράνων στις 24-28 Απριλίου με συμμετοχή Ελλήνων αλλά και ξένων αθλητών.

Αλλά και τον Μάιο ένα εθνικό πρωτάθλημα Open Ανδρών έχει ζητηθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία με συμμετοχές από τους καλύτερους αθλητές της χώρας μας.

Ο Τάκης Μιχαηλίδης ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους τη συμμετοχή ομάδας τένις αποτελούμενης από τις ομάδες δύο ανδρών και δύο γυναικών στα Island Games τον Ιούνιο του 2017 στο Γκοτλαντ της Σουηδίας.

Και αν όλα αυτά φαίνονται αρκετά, οι άνθρωποι του ΡΟΑ εκτιμούν ότι δεν είναι απίθανο αρχές Οκτωβρίου να μαζευτούν από όλο τον κόσμο αθλητές έως 18 ετών σε ένα ακόμα παγκόσμιο βαθμολογούμενο Τουρνουά με το "μέλλον" του αθλήματος.

Η τελετή έληξε με τη βράβευση κάποιων φίλων - μελών του Ομίλου που βοήθησαν τον ΡΟΑ την περασμένη χρονιά αλλά αγαπούν και στηρίζουν το τένις στην περιοχή μας διαχρονικά.

Από την Περιφέρεια, όπως ενημέρωσε ο ΡΟΑ, τιμήθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Παπαβασιλείου Μαριέττα ,ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Μεταφορών και Επικοινωνιών Μπαρδος Χρήστος και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ευστρατίου.

Ειδική μνεία έγινε στην προσφορά των εταιρειών Vodafone και Tatakis Wines που διοργάνωσαν δυο πολύ μεγάλα τουρνουά στη διάρκεια του 2016 με πλούσια έπαθλα και μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Vodafone Ματούλα Παρδαλού ξεναγήθηκε στους χώρους του ομίλου και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την εικόνα των εγκαταστάσεων.

Ο Βαγγέλης Τατάκης απο την Tatakis Wines ανανέωσε την υπόσχεση για το δεύτερο «Ροζαλία Tennis Cup» που καθιερώνεται πλέον στο καλεντάρι του ομίλου.

Από πλευράς δήμου ο Δημήτρης Καρατζιάς ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, ο Σέργιος Αϊβάζης ως πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, ο Στέφανος Κυριαζής ως αντιδήμαρχος Πρασίνου καθώς και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Αντώνης Γιαννικουρής, αποτέλεσαν την ομάδα στήριξης του ομίλου για το 2016.

Υπάρχουν πολλοί φίλοι του , άλλωστεσε όλες της δομές της τοπικής μας αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου που όλα αυτά τα χρόνια πρόσφεραν, όμως φέτος ο ΡΟΑ θα χρειαστεί κάθε βοήθεια και κάθε στήριξη για το άθλημα και το νησί.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή