Αθώοι για το σαμπουάν που περιείχε ηρωίνη

Αθώοι για το σαμπουάν που περιείχε ηρωίνη

Αθώοι για το σαμπουάν που περιείχε ηρωίνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 563 ΦΟΡΕΣ

Αθώα κρίθηκε 49χρονη μητέρα αλλά και 31χρονος κάτοικος Ρόδου που κατηγορούνταν ότι επιχείρησαν να δώσουν ηρωίνη μέσα σε μπουκάλι σαμπουάν, στον 28χρονο γιο της πρώτης, ο οποίος ήταν κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 28χρονο γιο που επίσης κατηγορούνταν στην υπόθεση και του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 6 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση για τους κατηγορουμένους παραστάθηκαν οι κ.κ. Σταύρος Σκάρος και Μαρία Θεοδώρου.

Για τους εμπλεκόμενους όλα ξεκίνησαν με την σύλληψη του 28χρονου το μεσημέρι της 17ης Μαΐου 2012 στη πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση αρπαγής τσαντών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται μαζί με άλλους δύο νεαρούς.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στα κρατητήρια και σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε την 49χρονη μητέρα του να του φέρει μερικά πράγματα. Έτσι λίγη ώρα αργότερα η τελευταία, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου του μετέφερε ρούχα και διάφορα άλλα πράγματα μεταξύ των οποίων και ένα μπουκάλι σαμπουάν.

Σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε πως το σαμπουάν περιείχε επιμελώς κρυμμένες δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Απολογούμενη η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, επεσήμανε πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και είχε πει ότι τα πράγματα του γιου της, της τα είχε δώσει φίλος του, στο σπίτι του οποίου φιλοξενούνταν τις τελευταίες ημέρες πριν τη σύλληψη του.

Η ίδια τόνισε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τα ναρκωτικά που ήταν κρυμμένα μέσα στο μπουκάλι του σαμπουάν επαναλαμβάνοντας τα όσα και προανακριτικά είχε δηλώσει.

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας