Κολοσσός: Από τους πρωταθλητές, στους Κυπελλούχους!

Κολοσσός: Από τους πρωταθλητές, στους Κυπελλούχους!

Κολοσσός: Από τους πρωταθλητές, στους Κυπελλούχους!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 115 ΦΟΡΕΣ

Μετά τον Ολυμπιακό, οι «θαλασσί» έχουν μπει σε ρυθμούς Παναθηναϊκού

Η σπουδαία νίκη στην Αμαλιάδα την περασμένη Πέμπτη διατήρησε τον Κολοσσό H Hotels σε τροχιά εξάδας και του έδωσε γερή τόνωση ψυχολογίας εν όψει Παναθηναϊκού Superfoods αλλά κυρίως εν όψει των δύο συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων με Δόξα Λευκάδας και Κύμη.

Η ομάδα της Ρόδου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο κλειστό της Ήλιδας παρά το γεγονός ότι το κλίμα δεν ήταν και το πιο …ήρεμο και ο φίλαθλος κόσμος ήταν από το πρώτο λεπτό «επί ποδός πολέμου».

Μέχρι και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που πέρσι φορούσε τη φανέλα του Κοροίβου, δεν γλίτωσε από μερικά «γαλλικά»! Κάτι τέτοιο ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενο, δεδομένης της ανάγκης των γηπεδούχων για νίκη προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στο στόχο της παραμονής τους στην κατηγορία, αλλά ευτυχώς οι «θαλασσί» το αντιμετώπισαν με ψυχραιμία και δε σημειώθηκαν παρατράγουδα.

Με το «διπλό» επί του Κοροίβου, ο Κολοσσός H Hotels σταμάτησε το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων με Προμηθέα και Ολυμπιακό και πλέον κοιτάζει με λιγότερο άγχος την επικείμενη αναμέτρηση με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Καθαράς Δευτέρας ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής χωρίς απουσίες, μετά το διήμερο ρεπό που είχε παραχωρήσει στους παίκτες του ο Άρης Λυκογιάννης.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή