Βραβεύτηκε ροδίτης αρχιτέκτονας

Βραβεύτηκε ροδίτης αρχιτέκτονας

Βραβεύτηκε ροδίτης αρχιτέκτονας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1113 ΦΟΡΕΣ

Aπό το σύλλογο Ελλήνων και Κυπρίων Ιατρών Βορείου Ρηνανίας-Βεστφαλίας

Τον συντοπίτη μας αρχιτέκτονα- μηχανικό κ. Αναστάσιο Κωνσταντάρο βράβευσε ο Σύλλογος Ελλήνων και Κυπρίων Ιατρών Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας "Γένεσις" , στο πλαίσιο του εορτασμού συμπλήρωσης 2 χρόνων απο την ίδρυση του και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στις 27 Ιανουαρίου.

Παρουσία δεκάδων μελών του συλλόγου, του Αρχιμανδρίτη Θεοφάνη Λάππα (εφημέριου της ενορίας Αγ.Ανδρέα Ντύσελντορφ), του δημοσιογράφου κ.Τάσου Τέλογλου και άλλων εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, ΜΜΕ και ομογένειας, ο σύλλογος βράβευσε τον κ. Κωνσταντάρο για τη συνεχή αφιλοκερδή-εθελοντική προσφορά του στην ίδρυση και λειτουργία αλλά και τη φιλανθρωπική δράση του. Παράλληλα, βράβευσε τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ -Γερμανίας, κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα για την αμέριστη στήριξη και τις πολύπλευρες υπηρεσίες του προς το Σύλλογο και την ελληνική ομογένεια.

Ο συντοπίτης μας κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος  που τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο “Γένεσις”Ο συντοπίτης μας κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος που τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο “Γένεσις”

Με την ευκαιρία αυτή, παρουσιάστηκε συνοπτικά η έως τώρα δράση και προσφορά του Συλλόγου που θεωρεί θεμελιώδη αρχή του, την με κάθε τρόπο στήριξη των συναδέλφων που βρίσκονται στο κρατίδιο που διαμένουν παραπάνω απο 140.000 Έλληνες (εξ αυτών 2000 ιατροί) , όπως και των ευπαθών ομάδων κυρίως σε Ελλάδα αλλά και Γερμανία, μιας και πρόκειται για εναν Σύλλογο φιλανθρωπικό και καθαρά μη κερδοσκοπικό.

Στα δύο αυτά χρόνια λειτουργίας του, ο σύλλογος έχει πραγματοποιήσει αποστολή στην Λέσβο, παρέχοντας ιατρική φροντίδα αλλά και φαρμακευτικό υλικό στα κέντρα υποδοχής προσφύγων, σε συνεργασία με τους "Γιατρούς του κόσμου" αλλά και στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στον Πειραιά σε συνεργασία με τον σύλλογο "Το χαμόγελο του παιδιού".

Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει δωρεές στο κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο Αθηνών, στο μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού, στον σύλλογο το Χαμόγελο του Παιδιού, στον σύλλογο Bundesverband Herzkranke Kinder e.V., στον σύλλογο Deutsche Kinderkrebsstiftung, στο πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων του Stadtmuseum Düsseldorf, στον Σύνδεσμος Φίλοι Καρδιοπαθών Αλεξάνδρα στην Κύπρο κ.α.

Οι δράσεις του όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς έχει πραγματοποιήσει δεκάδες σεμινάρια και ψυχαγωγικές δράσεις για τους ομογενείς του Ντίσελντορφ και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών