Ψυλλάκης: «Σφυρίξτε τη λήξη της παρωδίας…»

Ψυλλάκης: «Σφυρίξτε τη λήξη της παρωδίας…»

Ψυλλάκης: «Σφυρίξτε τη λήξη της παρωδίας…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 287 ΦΟΡΕΣ

Σφοδρή επίθεση εναντίον της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣΔ εξαπολύει ο Τάσος Ψυλλάκης, με αφορμή τη νέα τοποθέτηση του Παναγιώτη Διακοφώτη για το πόρισμα των ορκωτών λογιστών

Μία μέρα πριν από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ και τις «υποσχέσεις» που έδωσε ο πρόεδρός της Παναγιώτης Διακοφώτης για αποκαλύψεις, στη βάση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών που διενήργησαν έλεγχο στα οικονομικά της διοργανώτριας για το διάστημα από το 2009 έως το 2013, ο πρώην γενικός γραμματέας και ταμίας της Ένωσης Τάσος Ψυλλάκης «πυροβολεί» ξανά.

Μέσω μίας δεύτερης ιδιαίτερα αιχμηρής επιστολής του, επιμένει πως επί των ημερών του στην Ένωση δεν έγινε τίποτα το μεμπτό, κάνει ξανά λόγο για παιχνίδια εντυπώσεων και εξουσίας, ενώ προκαλεί τον Παναγιώτη Διακοφώτη σε ανοιχτή αντιπαράθεση:

«Σφυρίξτε τη λήξη της παρωδίας που λέγεται ΕΠΣ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. ..

Αφού έχασαν τις εκλογές, με πραξικοπηματικό τρόπο «κατέλαβαν» την διοίκηση της ΕΠΣΔ, μέθοδος που θα ζήλευαν ακόμα μεγάλες παραβατικές οργανώσεις,

Δηλαδή με εκφοβισμούς και εκβιασμούς, με δικαστήρια για τα οικονομικά, μόνο και μόνο για να καταλάβουν τη διοίκηση της ΕΠΣΔ και έχουν το θράσος να αποκαλούν τους προηγούμενους θρασύτατους επικριτές, πάλι καλά.

Όταν δεν μπορεί να αποδεχθεί την πραγματικότητα και με σατανική επιδεξιότητα την διαστρέφει και διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες, εάν δεν είναι σημάδια πανικού και θράσους, τότε τι είναι.

Αμετανόητοι θρασείς, συκοφάντες, λασπολόγοι και επικίνδυνοι για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, τώρα μας παρουσιάζονται ως ‘’σωτήρες’’ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδώ είναι ανίκανοι να γράψουν μια προκήρυξη και να εξειδικεύσουν προβιβασμό -υποβιβασμό για την Β' κατηγορία, η ΕΠΟ τους μάρανε.

Αν πιστεύουν πραγματικά με τις μη παραγωγικές δαπάνες του ΑΔΑΜΑΚΗ, δηλαδή τα λεφτά που πήρε όλο αυτό τον καιρό που δούλευε στην ΕΠΣΔ, και τα λεφτά που πήρε η πρώην γραμματέας, να τα παρουσιάζουν ως ελλείμματα και εάν αυτό δεν λέγεται συκοφαντία ή λασπολογία, ή το λιγότερο παραποίηση της αλήθειας, τότε τι είναι.

Σας προκαλώ εδώ και τώρα κατά αντιπαράθεση, είτε στην γενική συνέλευση είτε σε συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου, να παρουσιαστούν τα στοιχεία τεκμηριωμένα στα βιβλία εσόδων εξόδων, είναι εγγεγραμμένα τα πάντα με το όνομά τους, μέχρι που πήγε και το τελευταίο ευρώ. Μόνο έτσι θα ακουστεί η αλήθεια, αλλά για ακούστε, ούτε τα κότσια έχετε, ούτε…… και δεν σας ενδιαφέρει η αλήθεια. Θέλετε να παίζετε μόνοι σας, να συκοφαντείτε, να λασπολογείτε, να παραποιείτε την αλήθεια, γιατί έτσι πιστεύετε ότι θα παραμείνετε στην καρέκλα της ΕΠΣΔ. Το υπόλοιπο συμβούλιο γιατί σιωπά; Νομίζουν ότι θα αποποιηθούν των ευθυνών τους; Πάρτε θέση προτού είναι αργά.

Οτιδήποτε συκοφαντικό ειπωθεί στην Γενική Συνέλευση, θα απαντηθεί καταλλήλως και όχι μόνο.

ΥΓ

Για να βάλεις πουλάκια σε κλουβί πρέπει πρώτα να τα πιάσεις και για να τα πιάσεις πρέπει να έχεις ξόβεργα και να κολλάνε καλά, φαίνεται όμως ότι τα μειξάσια σας είναι παλιά και χαλασμένα και δεν κολλάνε.»

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή