Αναμονή για τρεις στον Κλεάνθη

Αναμονή για τρεις  στον Κλεάνθη

Αναμονή για τρεις στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 168 ΦΟΡΕΣ

Αμφίβολη είναι συμμετοχή των Φωτεινή, Λερογιάννη και Μαριά στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη. Κοντά στη σύναψη συνεργασίας με τον Ατρόμητο Αθηνών βρίσκονται οι Παραδεισιώτες

Στα αποδυτήρια, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αυριανού εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, θα αποφασίσει αναγκαστικά ο Μιχάλης Τσιβρινής για τη σύνθεση της ενδεκάδας που θα παρατάξει.

Ο τεχνικός των Παραδεισιωτών είναι υποχρεωμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Φωτεινή, Λερογιάννη και Μαριά, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ο δεύτερος στους κοιλιακούς, ενώ ο τρίτος της παρέας πονάει στο γαστροκνήμιο.

Στόχος του Κλεάνθη, ο οποίος θα παίξει μπροστά στο κοινό του μετά από δύο αγωνιστικές, είναι να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, να εδραιωθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση της δεύτερης.

Κοντά σε συνεργασία με τον Ατρόμητο
Στην τελική φάση τους μπήκαν οι συζητήσεις των ανθρώπων της διοίκησης του Κλεάνθη με εκείνους του Ατρόμητου Αθηνών, για την έναρξη συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών. Προχθές βρέθηκε στη Ρόδο τεχνικό κλιμάκιο των Περιστεριωτών κι εφόσον δεν «στραβώσει» κάτι την τελευταία στιγμή, ο Κλεάνθης θα αποκτήσει τη δυνατότητα να ανοίξει τους ορίζοντές του.

Ευχαριστήριο
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΚΑΙΡ και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της Αγαπητό Παπουρδάνο για την προσφορά κρασιού για το Καρναβάλι Παραδεισίου, που διοργανώνουν οι σύλλογοι και οι τοπικοί φορείς της δημοτικής κοινότητας Παραδεισίου την ερχόμενη Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή