Από Δευτέρα οι συμμετοχές για τον Προφήτη Ηλία

Από Δευτέρα οι συμμετοχές για τον Προφήτη Ηλία

Από Δευτέρα οι συμμετοχές για τον Προφήτη Ηλία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 86 ΦΟΡΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα έντυπα για την παρουσία τους στον αγώνα ορεινού δρόμου τη 19η Μαρτίου, που γίνεται πρώτη φορά στη Ρόδο

Ένας διαφορετικός αγώνας στίβου θα γίνει στις 19 Μαρτίου στον Προφήτη Ηλία και αφορά τον ορεινό δρόμο με διοργανώτρια την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και τις δημοτικές κοινότητες Απολλώνων και Σαλάκου.

Στο συγκεκριμένο αγώνα, βάσει προκήρυξης, μπορούν να συμμετάσχουν πέραν από τους αθλητές με δελτίο στίβου, και περιπατητές, ασκούμενοι ή μέλη κοινωνικών ομάδων.

Από τη Δευτέρα μάλιστα, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής ώστε, αφού τις επεξεργαστεί ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ, Σάββας Διακονικόλας, να καθοριστεί το ακριβές πρόγραμμα του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες:
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ
Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα -2,7- Χιλιομέτρων, -5,4- Χιλιομέτρων, & -8,1- Χιλιομέτρων έχουν όλοι οι δρομείς.

Οι δρομείς που είναι γεννημένοι τo 2001 και μετά (μέχρι 16 ετών) δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα -8,1- Χιλιομέτρων. Οι δρομείς που είναι γεννημένοι το 2006 και μετά (μέχρι 11 ετών) δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα -5,4- Χιλιομέτρων.

Όσες-όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους, θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του

γονέα τους μαζί με την υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 (πιστοποίηση υγείας) * ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ. Εάν είναι αθλήτριες-αθλητές σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τότε υπεύθυνο για τη συμμετοχή είναι το σωματείο και το δελτίο τους θα πρέπει να είναι σφραγισμένο και θεωρημένο τον τελευταίο χρόνο. Η ισχύς του είναι για έναν (1) χρόνο).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Ανεξάρτητοι Δρομείς, τα αθλητικά σωματεία άλλων αθλημάτων και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες θα συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Έναρξη εγγραφών έχει οριστεί η 27η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα.
Λήξη των εγγραφών έχει οριστεί η ημέρα του Αγώνα Ορεινού Δρόμου.

Προσοχή: Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα Σωματεία Στίβου των Ε.Α.Σ. πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο email: agonesvousegasdod@gmail.com ή και στο segasdod@gmail.com., μέχρι το αργότερο την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, σύμφωνα με την φόρμα που επισυνάπτεται στην προκήρυξη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής σωματείων άλλων αθλημάτων, συλλόγων δρομέων και άλλων κοινωνικών ομάδων πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο email: agonesvousegasdod@gmail.com ή και στο segasdod@gmail.com., το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 για την καλύτερη διευκόλυνση των Οργανωτών, σύμφωνα με τις φόρμες που επισυνάπτονται.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές όμως και την ημέρα του αγώνα.
Επίσης στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, έναντι πάρκου μέσα στο βοηθητικό στάδιο υπάρχουν οι φόρμες εγγραφής όπου και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αμέσως. Για επικοινωνία: Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: (10:00-14:00), ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2241030145, ΦΑΞ: 2241030145,

EMAIL: agonesvousegasdod@gmail.com; segasdod@gmail.com

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!