Εν αναμονή αποφάσεων για το πρωτάθλημα ανδρών

Εν αναμονή αποφάσεων για το πρωτάθλημα ανδρών

Εν αναμονή αποφάσεων για το πρωτάθλημα ανδρών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 100 ΦΟΡΕΣ

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης εν όψει του φάιναλ φορ - Εκκρεμεί η ημερομηνία διεξαγωγής του

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο ορίστηκαν οι αγώνες κατάταξης στο πρωτάθλημα ανδρών για τις θέσεις 1-2 στους Ομίλους Ρόδου και Νήσων, προκειμένου να αναδειχθούν τα ζευγάρια των ημιτελικών στο φάιναλ φορ.

Παρότι οι ομάδες που προκρίθηκαν έχουν αναδειχθεί από τις 14 Μαρτίου, ο αρχικός σχεδιασμός της Τοπικής Επιτροπής έχει ως ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης το τετραήμερο 31/3 -3/4. Έτσι, τα παιχνίδια Καλλιθέα – Διαγόρας και ΑΕ Δικαίου – Ηρακλής 2000 θα οριστούν την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, σε εκκρεμότητα είναι ακόμη η ημερομηνία διεξαγωγής του φάιναλ φορ. Δεν έχει διευκρινιστεί ούτε το αν θα γίνει πριν ή μετά το Πάσχα, όπως επίσης και αν είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφαση για το γήπεδο (Σύμη).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα μέλη του Δ.Σ. της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου επιθυμούν ως έδρα διεξαγωγής το «Ι. Καπνουλάς», όμως τα συμμετέχοντα σωματεία έχουν ενδοιασμούς ως προς τα έξοδα που προβλέπει η τριήμερη αποστολή τους στη Σύμη (θα πρέπει να μετακινηθούν από Παρασκευή και να επιστρέψουν Κυριακή) καθώς επίσης και ως προς τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αθλητών και προπονητών που θα πρέπει να απουσιάσουν από τις δουλειές τους.

Η Καλλιθέα φέρεται να κατέθεσε πρόταση για φιλοξενία της διοργάνωσης, καλύπτοντας όλα τα έξοδα των ομάδων (διαμονή, πούλμαν, διαιτησίες κλπ.) με εξαίρεση τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ΑΕ Δικαίου και Ηρακλή 2000.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή