Αγώνας στον Άγιο Σουλά για το Ροδήλιο

Αγώνας στον Άγιο Σουλά για το Ροδήλιο

Αγώνας στον Άγιο Σουλά για το Ροδήλιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και αφορά την ορεινή ποδηλασία σε αρκετές κατηγορίες

Ο Ροδήλιος πρόκειται να διοργανώσει διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας με την ονομασία «MTB Άγιος Σουλάς» για τις κατηγορίες Ανδρών – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Μίνι, εντεταγμένο στο καλεντάρι της ΕΟΠ για το 2017.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 10.00 στο Πάρκο του Αγίου Σουλά, σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια.
Παρακάτω δίνονται χρήσιμες πληροφορίες μέσω της προκήρυξής της:
Ώρες εκκινήσεων:
Μίνι (Μικ & Μεγ) Έναρξη 10:00

Παμπαίδες: Έναρξη 11:00
Κορασίδες: Έναρξη 11:45
Παίδες: Έναρξη 12:30
Νεανίδες: Έναρξη 13:30
Άντρες: Έναρξη 14:45

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας 2017.
Ο ποδηλατικός όμιλος Π.Ο.Ρ ‘’ΡΟΔΗΛΙΟΣ ‘’ δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00πμ. για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.

Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:30πμ. (συμμετέχουν διοργανωτές, αγωνοδίκες, εκπρόσωποι ομάδων)
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΔΡΙΒΑΣ ΖΩΗΣ.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1. Στις κατηγορίες (Άντρων- Έφηβων – Γυναικών και Νεανίδων) στον 1ο νικητή απονέμεται, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
2. Στις κατηγορίες (Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων - Μίνι Μεγάλα - Μίνι Μικρά) επιπλέων τον παραπάνω στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.
Πληροφορίες για τους αγώνες: ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, τηλ: 6944 633636.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή