Οι ημιτελικοί του φάιναλ φορ Παγκορασίδων

Οι ημιτελικοί του φάιναλ φορ Παγκορασίδων

Οι ημιτελικοί του φάιναλ φορ Παγκορασίδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 121 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος θα παίξει με τον Ιπποκράτη και ο Κολοσσός με την ΑΕ Δικαίου (29-30 Απριλίου, Κως)

Η αυλαία του πρωταθλήματος παγκορασίδων στον Όμιλο Νήσων θα πέσει τυπικά την προσεχή Κυριακή με τον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα του Φοίβου με τον Καλυμνιακό.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕ Δικαίου – Ιπποκράτης την περασμένη Τρίτη ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο στην πρώτη δυάδα και κατ’ επέκταση καθόρισε τα ζευγάρια των ημιτελικών του φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί στην Κω στις 29-30 Απριλίου.

Σε σύγκριση με το περσινό F4, την εμφάνισή τους στη διεκδίκηση του τίτλου θα κάνουν δύο νέοι «μνηστήρες» αφού τόσο ο κάτοχος του τροπαίου, Διαγόρας, όσο και η ΕΑΚΑ, αποκλείστηκαν από τη φετινή διοργάνωση.

Τη θέση τους πήραν οι Κολοσσός και ΑΕ Δικαίου οι οποίοι, μάλιστα, θα παίξουν μεταξύ τους στον πρώτο ημιτελικό. Το άλλο ζευγάρι είναι Ιάλυσος – Ιπποκράτης.

Όσον αφορά στον αγώνα του Πυλίου, η ΑΕ Δικαίου (πρώτη στον Όμιλο Νήσων) γνώρισε την πρώτη της ήττα με 38-40 από τον Ιπποκράτη που ήθελε νίκη και μόνο νίκη για να προκριθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΑΕΔ, ο Δημήτρης Τζομάκας είχε εκτός 12άδας τις Καλαμπόκη και Φραζή, ενώ η Ελβύρα Δρόσου αγωνίστηκε λιγότερο από 4 λεπτά και η Ήλιου περίπου 10, έχοντας το μυαλό στο Final 4 των κορασίδων το Σαββατοκύριακο στην Ιαλυσό.

Η ομάδα είχε ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού υπό το φόβο κάποιου τραυματισμού, όπως έγινε στο Final 4 νεανίδων, μιας και το Final 4 των παγκορασίδων θα γίνει σε ένα μήνα. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την τοπική επιτροπή.

Όμιλος Νήσων (14η αγωνιστική)
Ακαδημία – Ηρακλής 2000 38-43
ΑΕ Δικαίου – Ιπποκράτης 38-40
Φοίβος – Καλυμνιακός (2/4)
Ρεπό: ΕΑΚΑ

Βαθμολογία: 1) ΑΕ Δικαίου 23β., 2) Ιπποκράτης 22, 3) ΕΑΚΑ 21, 4) Ηρακλής 2000 17, 5) Καλυμνιακός 15, 6) Ακαδημία Καλύμνου 14, 7) Φοίβος 10.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή