Στο ΕΑΚ το ματς των συνωνύμων!

Στο ΕΑΚ το ματς των συνωνύμων!

Στο ΕΑΚ το ματς των συνωνύμων!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 132 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας Βατίου ως γηπεδούχος θα φιλοξενήσει αύριο στις 17.00 τον πρωτοπόρο της Ρόδου

Αύριο στις 17.00 στο γήπεδο του Καρακόνερου, θα γίνει τελικά το παιχνίδι των συνωνύμων του Βατίου και της Ρόδου. Οι κυανέρυθροι του Βατίου έκαναν σχετικό αίτημα στην ΕΠΣΔ , ο Διαγόρας της πόλης μας συγκατατέθηκε σε αυτό και το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Α΄Κατηγορία, άλλαξε ουσιαστικά έδρα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και τα δύο σωματεία .

Ο Διαγόρας του Αντρέα Σταύρου τώρα, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του γι αυτό τον αγώνα σήμερα με μια ακόμα προπόνηση ελαφριάς μορφής . Ο κόουτς του γηραιού έχει να αντιμετωπίσει πλέον τα γνωστά προβλήματα με τους Γιάννη Καλημέρη και Τάσο Κιοσέογλου έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, στον Διαγόρα έχει ξεκινήσει η οργάνωση του ταξιδιού της ερχόμενης εβδομάδας για τον πρώτο αγώνα που θα δώσει η ομάδα στα Θυμιανά της Χίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην εξεύρεση θέσεων στις διαθέσιμες πτήσεις για την Χίο, αλλά υπάρχει η πίστη πώς τελικά ο γηραιός της πόλης μας, θα οργανώσει όπως πάντα, την καλύτερη δυνατή αποστολή και γι αυτό το ματς.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!