Δυναμική κινητοποίηση για τον υποσταθμό στον Άγιο Νικόλαο (φωτορεπορτάζ)

Δυναμική κινητοποίηση για τον υποσταθμό στον Άγιο Νικόλαο (φωτορεπορτάζ)

Δυναμική κινητοποίηση για τον υποσταθμό στον Άγιο Νικόλαο (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2046 ΦΟΡΕΣ

Δυναμική συγκέντρωση απλών πολιτών, αλλά και εκπροσώπων φορέων και πολιτικών παρατάξεων πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Θωμάς Σωτρίλλης και Γιάννης Φλεβάρης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Στράτος Καρίκης, Χατζής Χατζηευθυμίου και Γιώργος Υψηλάντης, οι πρώην Δήμαρχοι Ρόδου Μάνος Κόκκινος και Στάθης Κουσουρνάς, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Χαρούλα Γιασιράνη, ο γενικός γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αντώνης Γιαννικουρής, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ψυλλάκης, Γιάννης Γιαννακάκης και Ευαγγελία Παναή.

Όλοι τους εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στα σχέδια για την δημιουργία υποσταθμού στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και την υποστήριξή τους στον αγώνα του ΑΠΟΠΕΣ και των κατοίκων του συνοικισμού.

Ιδιαίτερα δε οι πρώην δήμαρχοι κ. Στάθης Κουσουρνάς και Χατζής Χατζηευθυμίου, τόνισαν πως θα πρέπει να τηρηθούν τόσο οι αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και χρόνια από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου, αλλά και να ληφθεί υπόψη η αντίθετη άποψη των κατοίκων της Ρόδου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Μάνος Κόκκινος που τόνισε ότι δεν είναι αντίθετοι στην ανάπτυξη του τόπου, αν αυτό όμως να γίνεται με σωστό σχεδιασμό, ενώ ο κ. Υψηλάντης ανέφερε το παράδειγμα του Κορυδαλλού όπου έγινε κάτι παρόμοιο, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια κρίθηκε παράνομο και κατεδαφιστέο, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση της «Ροδιακής».

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου