Με Σιδηρόπουλο ο «καυτός» ημιτελικός του ΟΑΚΑ

Με Σιδηρόπουλο ο «καυτός» ημιτελικός του ΟΑΚΑ

Με Σιδηρόπουλο ο «καυτός» ημιτελικός του ΟΑΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

Ο διεθνής διαιτητής από τα Δωδεκάνησα θα διευθύνει το αυριανό ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό

Στον Τάσο Σιδηρόπουλο εμπιστεύτηκε η ΚΕΔ/ΕΠΟ τη διεύθυνση του «καυτού» δεύτερου αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Βοηθοί του διεθνή διαιτητή από τα Δωδεκάνησα θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος διαιτητής ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), επιπρόσθετοι βοηθοί οι Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από τη Χαλκιδική.

Ο ημιτελικός της Πέμπτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Τούμπας (19:00), ανατέθηκε στο δραμινό Γιώργο Κύζα. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), επιπρόσθετοι βοηθοί Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας). Χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από τη Φθιώτιδα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή