Το σαββατοκύριακο το Περιφερειακό του στίβου

Το σαββατοκύριακο το  Περιφερειακό του στίβου

Το σαββατοκύριακο το Περιφερειακό του στίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 77 ΦΟΡΕΣ

Αθλητές από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, θα έχουν συμμετοχή στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, με τους αγώνες θα φιλοξενούνται στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μετά το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων με την ονομασία «Σταμάτεια», το ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» θα φιλοξενήσει άλλον έναν σημαντικό αγώνα στίβου, αυτό το σαββατοκύριακο.

Αν και τα πρώτα πλάνα είχαν… ορίσει ως οικοδέσποινα τη Νάξο, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα τελικώς θα γίνει στη Ρόδο λόγω… φόρτου διοργανώσεων συνολικά το 2017 στις Κυκλάδες.

Ουσιαστικά αυτό θα είναι το διασυλλογικό Ανδρών-Γυναικών σ’ έναν όμιλο αποκλειστικά για Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, με τον ΣΕΓΑΣ πια να βλέπει με καλό μάτι την παρέμβαση της τοπική αυτοδιοίκησης για τη διοργάνωση των συγκεκριμένων αγώνων, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ουσιαστικά χάρις στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ θα μπορέσουν να φτάσουν στο νησί μας αρκετοί σύλλογοι για να συμμετάσχουν με χορηγό μετακίνησης την BLUE STAR FERRIES.

Το Σάββατο οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16.00 και την Κυριακή στις 9.00, ευελπιστώντας οι διοργανωτές στην όσο γίνεται μεγαλύτερη παρουσία και του κόσμου, για να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!