Λ. Κρεμαστινού: Κάνουμε ότι μπορούμε για την εμφάνιση της πόλης

Λ. Κρεμαστινού: Κάνουμε ότι  μπορούμε για την εμφάνιση της πόλης

Λ. Κρεμαστινού: Κάνουμε ότι μπορούμε για την εμφάνιση της πόλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Με λιγοστό και γερασμένο σε ηλικία προσωπικό, καλείται η υπηρεσία πρασίνου να καλλωπίσει την πόλη και τα κεντρικά σημεία του νησιού μας, αλλά και να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν κυρίως το καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου η αρμόδια Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος πρασίνου και εμφάνιση της πόλης Λίτσα Κρεμαστινού, η εκστρατεία έχει ξεκινήσει από το τουριστικό μέτωπο της πόλης, όπου όλη η δύναμη της υπηρεσίας καταβάλλει προσπάθεια για να αναβαθμίσει την εικόνα που υπάρχει σήμερα.

«Αναλαμβάνουμε τα προβλήματα μιας ολόκληρης πόλης πολλών χρόνων. Καλούμαστε εμείς να τα λύσουμε.

Έχουμε αρχίσει εδώ και ένα μήνα να φτιάχνουμε πράγματα, ξεκινώντας από το τουριστικό μέτωπο δηλαδή το Μπελβεντέρε, ενυδρείο, τον Ευαγγελισμό, τη κολώνα, τα Κρητικά και το Μόντε Σμιθ, όπου θα αφιερώσουμε για το κάθε ένα από αυτά δύο εβδομάδες, ώστε να κάνουμε έναν καλό καθαρισμό και φύτεμα.

Προς το παρόν, βάλαμε ότι είχαμε στα φυτώριά μας, λουλούδια ροδίτικα που τα είχαμε και στις αυλές μας, ειδικά εδώ στον Ευαγγελισμό βάλαμε τα χαρτοβέλουσα.

Εγώ και η υπηρεσία μου θα κάνουμε ότι μπορούμε.

Ευχαριστώ και τον κ. Κυριαζή, γιατί βρήκα έναν πρόθυμο περιβάλλον να με βοηθήσει, όμως οι άνθρωποι είναι λίγοι και κουρασμένοι.

Για χρόνια δεν υπάρχει καινούργιο προσωπικό ενώ και όλοι όσοι ήρθαν μέσω του ΟΑΕΔ, δηλαδή οι 11 είναι κουρασμένοι και είναι πάνω από 50 ετών.

Σε κάθε σημείο που καθαρίζουμε πηγαίνει όλη η δύναμή μας και προσπαθεί να κάνει ότι είναι δυνατό καθώς πολλές περιοχές είναι παραμελημένες.

Ευτυχώς, έχω βοήθεια από παντού, την Παρασκευή 11 το πρωί στο φυτώριο θα γίνει συνάντηση γυναικών ώστε να μας δώσουν τις ιδέες τους.

Η πόλη μας με μικρές παρεμβάσεις γίνεται όμορφη. Υπάρχουν προβλήματα αλλά οφείλονται στο ότι είναι λίγοι οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι και να μην τους κατηγορούμε.
Είμαι με τους εργάτες κάθε μέρα και μου τα λένε, κάνουν και εκείνοι ότι μπορούν».

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου