Κανονικά και βάσει πλάνου συνεχίζουν στον Ηρακλή Λάρδου

Κανονικά και βάσει πλάνου  συνεχίζουν στον Ηρακλή Λάρδου

Κανονικά και βάσει πλάνου συνεχίζουν στον Ηρακλή Λάρδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 104 ΦΟΡΕΣ

Τίποτα δεν σημαίνει επί της ουσίας η απόφαση για την παραίτηση της ομάδας από τον αγώνα με τον Αντίμαχο

Μόνο ως μία προσπάθεια να περιορίσουν την οικονομική ζημιά που θα προκαλούσε στο σύλλογο το ταξίδι στην Κω, δεδομένου πως το κόστος θα ήταν μεγαλύτερο από τα 500 ευρώ που θα κληθούν να πληρώσουν, θα πρέπει να ερμηνευτεί η απόφαση των ανθρώπων του Ηρακλή Λάρδου να μην κατεβάσουν την ομάδα στο αρχικά προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αντίμαχο.

Αυτό και τίποτα περισσότερο. Ο Ηρακλής θα δώσει κανονικά το παρών στο εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Δόξα Ψίνθου, που θα είναι και το τελευταίο του για φέτος (την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό), για να ξεκινήσει στη συνέχεια ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά στη Β’ κατηγορία.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε Γενική Συνέλευση για να αναδείξει νέα διοίκηση (όπως λέγεται στη Λάρδο, ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν υπάρχουν), η οποία και θα πορευτεί με τη φιλοσοφία που υιοθετήθηκε μεσούσης της φετινής σεζόν.

Ο Ηρακλής θα στηριχθεί ως επί το πλείστον στα δικά του νεαρά παιδιά, που ήδη κατέγραψαν αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας εμπειρίες, ενώ θα συνεχίσει να λειτουργεί και να εξελίσσει τα τμήματα των υποδομών του.

Όσο για τον προπονητή που θα αναλάβει, θα πρόκειται για άνθρωπο που θα έχει τη διάθεση να την ικανότητα να υπηρετήσει την αναπτυξιακή φιλοσοφία του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή