Διαπρέπει η Ειρήνη Κοντάκη στην Αμερική

Διαπρέπει η Ειρήνη Κοντάκη στην Αμερική

Διαπρέπει η Ειρήνη Κοντάκη στην Αμερική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2511 ΦΟΡΕΣ

Η Ροδίτισσα τενίστρια κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Lone Star Conference με την ομάδα του Midwestern State University

Η ομάδα του Midwestern State University, Mustangs, με τη σημαντική βοήθεια της Ροδίτισσας τενίστριας Ειρήνης Κοντάκη, κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Lone Star Conference, μετά και τη νίκη της με 5-1 επί του Tarleton State University, στο Arlington του Τέξας.

Η γυναικεία ομάδα τένις του πανεπιστημίου Midwestern State ήταν η νικήτρια στο πρωτάθλημα του Lone Star Conference, που γίνεται στο πλαίσιο του πανεπιστημιακού συστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Mustangs, όπως ονομάζεται η ομάδα, κατέκτησαν τον 3ο τίτλο LSC για το πρόγραμμα του πανεπιστημίου.

Σημαντική βοήθεια στο MSU προσέφερε η Ειρήνη Κοντάκη, η οποία συμμετείχε στους 2 από τους 5 βαθμούς της ομάδας της. Στην προσωπική της μονομαχία με την Elena Preadca, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 6-2, 6-3. Στο διπλό, μαζί με την Daria Panferova, η Ειρήνη επικράτησε των Erika Johnstonκαι Ashleigh Elward με 8-5.

Η Ειρήνη, η οποία κατάγεται από τη Ρόδο και διανύει τη δεύτερη χρονιά της στο κολεγιακό πρωτάθλημα, είχε αναδειχθεί καλύτερη πρωτοετής αθλήτρια της χρονιάς στο LSC πέρσι, ενώ αγωνίζεται από το Νο. 2 της ομάδας της.

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής