Στο «επάνω ράφι» ψάχνει η Ρόδος για προπονητή

Στο «επάνω ράφι»  ψάχνει η Ρόδος για προπονητή

Στο «επάνω ράφι» ψάχνει η Ρόδος για προπονητή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Υπομονή συνιστούν τα «ελάφια» για την υπόθεση του νέου τεχνικπύ. Επιστροφή-έκπληξη παλιού παράγοντα «ψήνεται» τις τελευταίες μέρες

Τον άνθρωπο που θα έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις να «χτίσει» μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα είναι ικανή να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που θα τεθούν στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζουν να αναζητούν οι παράγοντες της Ρόδου.

Ο πρόεδρος Αυγουστίνος Γιακάι και οι συνεργάτες του «ξεψαχνίζουν» τα βιογραφικά αρκετών υποψήφιων διαδόχων του Δημήτρη Τερεζόπουλου και φέρονται να είναι αποφασισμένοι να κάνουν την επιλογή τους από το «επάνω ράφι».

Τα «ελάφια» θέλουν να κλείσουν το θέμα του προπονητή σύντομα μεν, χωρίς βιασύνη δε, κι αυτό διότι πέραν της αυτονόητης προσοχής και σχολαστικότητας που θα πρέπει να δείξουν, οφείλουν να δώσουν προτεραιότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ζύμωση, που αν προχωρήσει, θα δυναμώσει το σύλλογο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες «ψήνεται» μία επιστροφή-έκπληξη, που αναφέρεται σε παλιό παράγοντα της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή