Αναπτυξιακοί αγώνες από τον ΑΟ Καλλιπάτειρα

Αναπτυξιακοί αγώνες  από τον ΑΟ Καλλιπάτειρα

Αναπτυξιακοί αγώνες από τον ΑΟ Καλλιπάτειρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 364 ΦΟΡΕΣ

Έγιναν προχθές στο στάδιο του Κορακόνερου με την ονομασία «Δέκα» και πήραν συνολικά μέρος 128 παιδιά συλλόγων στίβου από την Α’ έως την Ε’ Δημοτικού

Με πρωτοβουλία του ΑΟ Καλλιπάτειρα πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή το απόγευμα στο στάδιο του Κορακόνερου μια διοργάνωση στίβου με την ονομασία «Δέκα», στην οποία και συμμετείχαν μικροί αθλητές και αθλήτριες που φοιτούν στις τάξεις του δημοτικού.


Τα 128 συνολικά παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες αναλόγως της ηλικίας τους. Αυτά της Α’ και Β’ τάξης απάρτιζαν τη μια κατηγορία και της Γ’, Δ’ και Ε’ την άλλη, συμμετέχοντας σε κάποια παιχνίδια παρόμοια με τα γνωστά σε όσους ασχολούνται με τον στίβο «Kids Athletics».

Εκτός από τον διοργανωτή ΑΟ Καλλιπάτειρα, στους αγώνες συμμετείχαν η Νίκη Ρόδου, ο ΑΟ Σταματίου, ο Ηρακλής Λάρδου αλλά και κάποια παιδιά του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου.

Η όλη κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της συνεργασίας των συλλόγων της Ρόδου για την ανάδειξη ταλέντων, αφού δίνουν παράλληλα την ευκαιρία στα παιδιά να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τον κλασικό αθλητισμό. Μετά το τέλος του αγώνα οι συμμετέχοντες κεράστηκαν και μελεκούνι προσφορά από το «Φίλεμα».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!