Ανακοίνωση της διοίκησης του ξενοδοχείου Mira Mare

Ανακοίνωση της διοίκησης του ξενοδοχείου  Mira Mare

Ανακοίνωση της διοίκησης του ξενοδοχείου Mira Mare

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3780 ΦΟΡΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντησή μας με τους εκπροσώπους του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων Miramare Wonderland στο Ξενοδοχείο μας, σχετικά με την πρότασή τους για τη σύναψη Επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι επικέντρωσαν ιδιαίτερα την κριτική τους προβάλλοντας γενικά επιχειρήματα κατά της ισχύουσας Τοπικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε. και όχι στους υφιστάμενους όρους και συνθήκες εργασίας στο ξενοδοχείο μας.

Η Διοίκηση του Ξενοδοχείου μας, ενώ θα μπορούσε να αναμένει οφέλη από τη σύναψη Επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε., εξέφρασε τη στήριξή της στους όρους αμοιβής και εργασίας της Τοπικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε. Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νήσου Ρόδου, η οποία προβλέπει ευνοϊκότερους όρους αμοιβής και εργασίας σε σχέση με την αντίστοιχη Εθνική Κλαδική. Για το λόγο αυτό, δεν κατανοεί την αναγκαιότητα νέων διαπραγματεύσεων η οποία δημιούργησε εύλογη ανησυχία και αναστάτωση στο προσωπικό μας, από τη στιγμή μάλιστα που η Τοπική Κλαδική Σ.Σ.Ε. υπεγράφη μόλις προ ολίγων εβδομάδων.

Το Επιχειρησιακό Σωματείο εξέφρασε την πρόθεση άρνησης συνέχισης της διαδικασίας ενώπιον του ΟΜΕΔ για μεσολάβηση και διαιτησία, την οποία αδυνατούμε να κατανοήσουμε και την οποία θα όφειλε να ακολουθήσει εάν επέμενε στην πρότασή του για τη σύναψη Επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε.

Από την πλευρά μας ως Διοίκηση του Ξενοδοχείου μας, υπογραμμίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε το απασχολούμενο προσωπικό μας και να τηρούμε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από την Τοπική Κλαδική Σ.Σ.Ε., όπως έχουμε έμπρακτα αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Ρόδος 27.05.2017

Η Διοίκηση του ξενοδοχείου

MIRAMΑRE

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου