Σήμερα η δίκη για το τροχαίο και την εγκατάλειψη απο τον 34χρονο

Σήμερα η δίκη για το τροχαίο και την εγκατάλειψη απο τον 34χρονο

Σήμερα η δίκη για το τροχαίο και την εγκατάλειψη απο τον 34χρονο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 735 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα τελικά θα καθίσει στο αυτόφωρο, ο 34χρονος αθίγγανος που κατηγορείται για το τροχαίο ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε σε δύο συμπολίτες μας, τους οποίους αν και τραυμάτισε στη συνέχεια εγκατέλειψε!

Η σύλληψη του 34χρονου έγινε αργά το Σάββατο το απόγευμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.
Ο 34χρονος που κρατούνταν χθες κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την εκδίκαση της υπόθεσης του, έως σήμερα.

Σύμφωνα με καταγγελία συμπολιτών μας οι οποίοι οδηγούσαν μοτοποδήλατο (της γνωστής οικογένειας Σιέχ), αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσαν Ρομά, συγκρούστηκε μαζί τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 8 το βράδυ.

Πρόκειται για δύο αδέλφια (άνδρας και γυναίκα) τα οποία επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο κινούνταν επί της Ρόδου Καλλιθέας με κατεύθυνση το Φαληράκι.
Ξαφνικά στο ύψος της εισόδου της Άγίας Μαρίνας ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε αθίγγανος βγήκε στην επαρχιακή οδό χωρίς να ελέγξει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μοτοποδήλατο των δύο αδελφών!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο αθίγγανος αφού ζήτησε τα … ρέστα στη συνέχεια επιχείρηση να τραπεί σε φυγή.
Ο αδελφός και τραυματίας του ατυχήματος ωστόσο κατάφερε να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έτσι ο οδηγός τράπηκε σε φυγή πεζός!

Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν σπάσει τα χέρια τους, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, προσωπικό της οποίας διενήργησε και τη σχετική προανάκριση.
Συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου είναι η κα. Κατερίνα Βολονάκη.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο