Μπράβο στους μαθητές του Γυμνασίου Καλυθιών από τον καθηγητή τους

Μπράβο στους μαθητές του Γυμνασίου Καλυθιών από τον καθηγητή τους

Μπράβο στους μαθητές του Γυμνασίου Καλυθιών από τον καθηγητή τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 517 ΦΟΡΕΣ

Ο υποδιευθυντής του σχολείου, με επιστολή του συγχαίρει τους μαθητές του που έφτασαν στον τελικό του πρωταθλήματος γυμνασίων

Θέλοντας να συγχαρεί τους μαθητές του που έφτασαν με στον τελικό ποδοσφαίρου των γυμνασίων, ο υποδιευθυντής του γυμνασίου Καλυθιών. Γεώργιος Κούτρας, εξέδωσε επιστολή στην οποία αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στους μαθητές του Γυμνασίου Καλυθιών
Στόχος των αθλητικών αγώνων δεν είναι η νίκη, αλλά η συμμετοχή και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των μαθητών, δηλαδή ο θεμιτός ανταγωνισμός και η καλοπροαίρετη προσπάθεια για διάκριση και υπεροχή. Στην ουσία όμως με τη συμβολή και της φυσικής αγωγής, η ευγενής άμιλλα κατασταλάζει στην κουλτούρα της νεολαίας ως συνείδηση για κάθε δραστηριότητα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το Γυμνάσιο Καλυθιών Ρόδου έδωσε το παρόν στη 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου, τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα και κατάφερε να φτάσει στον Τελικό Ποδοσφαίρου Αγοριών.

Παίκτες - μαθητές Γυμνασίου Καλυθιών Ρόδου: Σαββούλης Αναστάσιος (αρχηγός), Γρηγορίου Νικόλαος, Πετράς Χρήστος, Ιντρίζι Ίγκλι, Λυκοπάντης Φραγκίσκος, Κασταμούλας Χαράλαμπος, Ζαννάκης Σταύρος, Παπαγεωργίου Στέφανος.

Αγώνες: Γυμνάσιο Καλυθιών - Γυμνάσιο Ιαλυσού (5-2), Γυμνάσιο Καλυθιών - 2ο Γυμνάσιο (15-3), Γυμνάσιο Καλυθιών - 1ο Γυμνάσιο (0-0), Γυμνάσιο Καλυθιών - Γυμνάσιο Παραδεισίου (8-1).

Στον Τελικό το Γυμνάσιο Καλυθιών αντιμετώπισε το 1ο Γυμνάσιο (0-0 κανονική διάρκεια) και ηττήθηκε 4-3 στα πέναλτι.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην ποδοσφαιρική ομάδα τα κατάφεραν γιατί έδειξαν θέληση, πάθος, αποφασιστικότητα, υπομονή και επιμονή σε μια προσπάθεια μέσα από την ψυχή τους, εκφράζοντας τα ιδανικά και τις προσδοκίες τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Τους ευχαριστώ για τον καλύτερο εαυτό που επέδειξαν και την επιτυχία που χάρισαν στο σχολείο τους κάνοντας υπερήφανους τους καθηγητές/τριες και τους γονείς τους! Πάντα άξιοι να είναι και να διακρίνονται! Ο προπονητής - καθηγητής τους: Κούτρας Γεώργιος.

Στη Μαθητιάδα παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Καραγιάννης Βασίλειος».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!