Αποχώρησαν οι Δικηγόροι της Κω

Αποχώρησαν οι Δικηγόροι της Κω

Αποχώρησαν οι Δικηγόροι της Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 167 ΦΟΡΕΣ

Η τραγωδία που έπληξε το νησί του Ιπποκράτη με το φονικό σεισμό ανάγκασε την ομάδα καλαθοσφαίρισης να αποσυρθεί από το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Την ομάδα της Καλαμάτας θ’ αντιμετώπιζαν χθες το μεσημέρι οι Δικηγόροι της Κω, στο πλαίσιο της τέταρτης μέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου, που φιλοξενείται στα Χανιά.

Ωστόσο, τα «μαύρα» μαντάτα από το νησί του Ιπποκράτη για το φονικό σεισμό των 6.7 ρίχτερ, ανάγκασαν τους αθλητές και τους συνοδούς της αποστολής ν’ αναχωρήσουν άρον άρον προκειμένου να βρεθούν κοντά σε συγγενείς και φίλους.

Με μήνυμά τους χθες το πρωί ενημέρωσαν ότι «δυστυχώς, η πλειοψηφία των παικτών της ομάδας της Κω αναχωρούμε εσπευσμένα το πρωί για να επιστρέψουμε δίπλα στις οικογένειές μας. Αυτό προέχει! Πιθανότατα δε θα συμμετάσχουμε στη συνδιάσκεψη. Συμφωνούμε με την πρόταση του Πειραιά και την ψηφίζουμε με όσες διορθώσεις κρίνει η συνδιάσκεψη. Αυτονόητο είναι ότι δε θα κατέβουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια... Καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιτυχία. Η ατυχία μας τσάκισε φέτος. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα. Θα το παλέψουμε όμως και θα επανέλθουμε. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία... Καλή αντάμωση του χρόνου».

Ήττα στην παράταση για το ΔΣΡ

Την 3η θέση στο ΣΤ’ Όμιλο κατέκτησε τελικά ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου καθώς ηττήθηκε και από την Πάτρα με 75-74 στην παράταση.

Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική και όσοι την παρακολούθησαν έφυγαν εντυπωσιασμένοι από το γήπεδο.

Δεκάλεπτα: 21-20, 32-29(ημιχρ.), 55-48, 67-67(κ.α.), 75-74(παρ.)

Πάτρα (Ροδόπουλος): Παπανικολάου, Πασχάκης Χ. 20(5), Κολοκούτσας, Λαζανάς 3, Ζολώτας, Μαλλιαρής 16, Πασχάκης Π. 11(1), Ροδόπουλος 19(4), Αποστολίδης 6, Αργυρόπουλος, Τσιρής.

Ρόδος (Τσακίρης): Περίδης, Κυπραίος 6(1), Ροδίτης 2, Μπακαλούμας, Καμπούρης, Καλαποδάκης, Χριστοδουλάκης, Κουτσούκος 20(2), Ρουμελιώτης 19, Βερβέρης 10(2), Ρούσος 13.

Η Ρόδος πέρασε στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17-24 και χθες το μεσημέρι επικράτησε 70-53 των Γιαννιτσών.

Του χρόνου σε Πύργο και Αμαλιάδα!

Εξάλλου, στη χθεσινή συνδιάσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην ομάδα της Κω και γενικότερα στους κατοίκους των Δωδεκανήσων για τη μεγάλη συμφορά που τους βρήκε.

Ο Πύργος και η Αμαλιάδα θα είναι οι διοργανωτές του επόμενου πρωταθλήματος φιλοξενώντας 24 ομάδες.!!!

Το σύστημα διεξαγωγής παραμένει ως έχει. Μετά την ολοκλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης, όμως, αποφασίστηκε να διεξάγεται κλήρωση για το ποιες ομάδες θ’ αγωνιστούν μεταξύ τους. Π.χ. οι πρώτοι 8 των ομίλων δε θα γνωρίζουν από πριν με ποιον θα διασταυρωθούν αλλά θα γίνεται μία κλήρωση η οποία θα προβλέπει και τις διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό. Αντίστοιχα θα γίνεται και για τις θέσεις 9-16 και 17-24.

Το παράβολο συμμετοχής αυξήθηκε σε 300 ευρώ.

Δεν έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής οι υπάλληλοι των δικηγορικών συλλόγων. Όσοι, όμως, έχουν ήδη εκδώσει δελτία μέχρι και τη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν κανονικά».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή