Συσπείρωση και ελπίδες για το γηπεδικό στον Έμπωνα

Συσπείρωση και ελπίδες για το γηπεδικό στον Έμπωνα

Συσπείρωση και ελπίδες για το γηπεδικό στον Έμπωνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Γηγενείς ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους απείχαν, επιστρέφουν στην Αναγέννηση

Λίγη ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Αναγέννησης Έμπωνα, προκειμένου να μάθουν οριστικά με ποια σύνθεση θα κατέλθει η αγαπημένη ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.

Οι τελευταίες προσθήκες θα γίνουν εντός των επόμενων ημερών και δεν θα είναι πολλές, δεδομένου πως η Αναγέννηση όχι μόνο κράτησε τον περσινό κορμό της, αλλά και υποδέχθηκε στις τάξεις της δικά της παιδιά, που για διάφορους λόγους απείχαν.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Νίκος Τσουκαλάς, Παναγιώτης Ντελλάκης και Χρήστος Μανωλικάκης ενεργοποιούνται ξανά και δεν αποκλείεται να τους ακολουθήσουν κι άλλοι, την ίδια στιγμή που οι παράγοντες της διοίκησης ελπίζουν η προσεχής να είναι και η τελευταία χρονιά, που βρίσκει το σύλλογο «ξεσπιτωμένο».

Η απόφαση για την τοποθέτηση, στο γήπεδο του Έμπωνα, συνθετικού τάπητα, πέρασε από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να προκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός.

Μέχρι η φυσική έδρα της Αναγέννησης να «πρασινίσει» ξανά, η ομάδα θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες των προπονήσεών της, καθώς και για τα επίσημα παιχνίδια της, το γήπεδο της Σαλάκου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή