Μια γροθιά και αισιόδοξοι οι Απολλωνιστές

Μια γροθιά και αισιόδοξοι οι Απολλωνιστές

Μια γροθιά και αισιόδοξοι οι Απολλωνιστές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Το βράδυ της Παρασκευής γνωρίστηκαν τα παλιά και τα νέα μέλη της ομάδας των Καλυθιών. Για την επόμενη Δευτέρα μετατέθηκε η έναρξη της προετοιμασίας

Ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά, αντάλλαξαν το βράδυ της Παρασκευής, στο ξενοδοχείο Millennium, τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Απόλλωνα Καλυθιών.

Οι παράγοντες της διοίκησης, ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης και οι παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, επιβεβαίωσαν τη θέλησή τους να μπουν στις διοργανώσεις της νέας σεζόν σαν μία γροθιά και να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, ώστε να επαναφέρουν το σύλλογο στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία του.

Ταυτόχρονα, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Η το τελευταίο διάστημα ανεπαρκής υδροδότηση των Καλυθιών δυσκόλεψε την προσπάθεια συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου της κοινότητας, γεγονός που υποχρέωσε το Χρυσόστομο Χάσταλη να μεταθέσει την έναρξη της, αρχικά προγραμματισμένης για σήμερα, προετοιμασίας, για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου (στις 5 το απόγευμα θα γίνει ο Αγιασμός, στις 5:30 η πρώτη προπόνηση).

Την ερχόμενη εβδομάδα θα διοργανωθούν τρεις προπονήσεις προένταξης, με την ευκαιρία των οποίων ο τεχνικός των Καλυθενών θα δοκιμάσει παιδιά της εφηβικής ομάδας.

Σημειώνεται πως η αλλαγή στο πρόγραμμα της προετοιμασίας είτε θα ακυρώσει, είτε θα μεταθέσει σε άλλη ημερομηνία, το κλεισμένο για τις 6 Αυγούστου, φιλικό παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή