Let's Paint Rhodes από τους Προσκόπους Ιαλυσού

Let's Paint Rhodes από τους Προσκόπους Ιαλυσού

Let's Paint Rhodes από τους Προσκόπους Ιαλυσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού Ρόδου πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει το 1ο Let's paint Rhodes της Ρόδου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο κρατά τις ρίζες του από την Ινδία με αφορμή την γιορτή των Χρωμάτων.

Το Let's paint Rhodes είναι μια ψυχαγωγική εκδήλωση στην οποία ο καθένας μπορεί να χορέψει, να τραγουδήσει και να διασκεδάσει πετώντας χρώματα (ειδικά χρώματα τα οποία δεν βλάπτουν το δέρμα).

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι όλοι μαζί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν πολύχρωμο κόσμο. Μέσα από τον χορό, την μουσική, την φαντασία και την ψυχαγωγία θα βοηθήσουμε το Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Στο έργο μας αυτό συμβάλλουν ενεργά τόσο τοπικοί φορείς όσο και η κοινότητα Ιαλυσού που μας παραχωρεί το ''Οικονομίδειο'' γήπεδό της, όπου θα διεξαχθεί το Let's paint Rhodes στις 30/7/2017.

Μείνετε συντονισμένοι στα Social media (Facebook, Instagram) που έχουν δημιουργηθεί για να μαθαίνετε πληροφορίες για την εκδήλωση, και βοηθήστε μας να κάνουμε περισσότερο γνωστή την εκδήλωση μας προσκαλώντας φίλους σας να μας κάνουν Like.

Έτσι λοιπόν δίνουμε ραντεβού στις 30/7/2017 με ώρα έναρξης 17:00 (16:30 προσέλευση) για το μεγαλύτερο Event του καλοκαιριού στη Ρόδο.

Τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι σε μορφή πολύχρωμης πούδρας. Πρόκειται για ένα ελληνικό προϊόν που διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις καταλληλότητας και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι οικολογικό προϊόν, ανήκει στην κατηγορία τροφίμων και έτσι δε βλάπτει η επαφή της με το δέρμα.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:
Τσάντα πλάτης
Δύο Χρώματα
Καπέλο
Σφυρίχτρα
Αστέρι ευχής

Let's Paint Rhodes
Κυριακή 30 Ιουλίου
Ώρα Έναρξης 17:00
(16:30 προσέλευση)
Γήπεδο Ιαλυσού
http://letspaintrhodes.weebly.com/

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών