Επιστροφή στην καθημερινότητα για τον Ιάλυσο

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τον Ιάλυσο

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Ξανάπιασαν… δουλειά οι παίκτες μετά το ρεπό της Τρίτης

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του Ιάλυσου επανήλθαν χθες στις προπονήσεις, καθώς έχουν ακόμα αρκετή δουλειά μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μπορεί ο Ιάλυσος να βρίσκεται στη μέση της προετοιμασίας, αλλά αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της προαπάθειας που γίνεται στις προπονήσεις.

Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, είναι πώς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τραυματισμούς ή με απουσίες παικτών. Έχει και τους 26 παίκτες στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή, οι οποίες επικεντρώνονται περισσότερο πάνω σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά αφιερώνεται ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και στην τακτική.

Ο κόουτς του Ιάλυσου έχει σημειώσει πολλά στο καρνέ του από τα δυο φιλικά του Σαββατοκύριακου και θα δουλέψει με τους παίκτες του όλο αυτό το διάστημα, μέχρι το επόμενο φιλικό.

ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ
Ο Ιάλυσος έδωσε το παρών στην 15η Λαμπαδηδρομία και πέρασε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Ιαλυσού, αλλά και του νησιού γενικότερα. Αξίζει να σημειωθεί πώς το μεγαλύτερο μέρος της τεχνικής ηγεσίας, εκπροσώπησε το σύλλογο στην 15η Λαμπαδηδρομία και συνόδευσε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο την Φλόγα της Αγάπης στην διαδρομή που ακολούθησε.

Το παρών από τον Ιάλυσο, έδωσαν οι Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και ο Γιάννης Κατσανίκας.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή