Δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους!

Δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους!

Δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

Ο Φοίβος υποδέχεται στις 17.30 στην Κρεμαστή τον δυνατό φέτος Ηρακλή Μαριτσών

Στην Κρεμαστή υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα του Φοίβου στο τελευταίο φιλικό με την ομάδα της Ρόδου (2-2,) αλλά η δουλειά δεν σταματά εκεί.

Ο Σάββας Ορφανίδης όπως φαίνεται, θα εξακολουθήσει να δουλεύει με τους παίκτες του στα λάθη που σημειώνει σε κάθε ματς, μέχρις ότου η ομάδα του στο σύνολο της, να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο ίδιος, αλλά και οι Διοικούντες την ομάδα.

Άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός που ο Φοίβος, επεδίωξε να δώσει δυνατά φιλικά. Για να δει λάθη η τεχνική ηγεσία και να τα διορθώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κρεμαστής δίνει και σήμερα ακόμα ένα φιλικό στο γήπεδο της κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών, που παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός φέτος. Ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σήμερα σε όλα τα παιδιά που έχει στην διάθεση του. Οι απόντες του Φοίβου στο σημερινό τεστ προετοιμασίας, θα είναι τρεις.

-Ο Τόλης Παϊζάνος που ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για να μπει στους ρυθμούς της ομάδας, ακολουθώντας ειδικό ατομικό πρόγραμμα

-Ο Τάσος Φτάκλας που όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε θα μπει στους ρυθμούς της ομάδας μετά το σημερινό φιλικό

-Αλλά κι ο νεαρός Πανταζόπουλος, που έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια δυο μέρες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό τεστ προετοιμασίας από τον Σάββα Ορφανίδη.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!