Στο βάθος... Μίχος για τον Διαγόρα!

Στο βάθος... Μίχος για τον Διαγόρα!

Στο βάθος... Μίχος για τον Διαγόρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 422 ΦΟΡΕΣ

Παρελθόν αποτελεί από το «γηραιό» ο τεχνικός Ανδρέας Σταύρου, ενώ η διοίκηση των «κυανέρυθρων» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Αντώνη και Παντελή Αθανασίου. Ματαιώθηκε το προγραμματισμένο χθεσινό φιλικό με το Φοίβο

Είναι από τα γεγονότα που δεν τα περιμένει κανείς και μάλιστα σε σύλλογο όπως ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» την περίοδο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στη Γ΄Εθνική, κλυδωνίζονται από λύσεις συνεργασιών παικτών και από παραίτηση προπονητή.

Ο Διαγόρας και η ιστορία του πάντως έχουν αποδείξει στο παρελθόν, πώς όποια κι αν είναι τα προβλήματα, βρίσκονται πάντα λύσεις. Τα γεγονότα όμως μιλούν για τρεις αποχωρήσεις (η μία είναι ήδη γνωστή), την παραίτηση του Ανδρέα Σταύρου και μια ματαίωση φιλικού, πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και στα οποία οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν συνηθίσει τον κόσμο τους. Ωστόσο εκείνο που επισημαίνεται από τους αρμόδιους του συλλόγου, είναι πώς υπάρχει ο χρόνος μέχρι τη σέντρα του πρωταθλήματος για να διορθωθούν και να μπουν στην θέση τους όλα

Οι εξελίξεις στο «γηραιό» χρονικά:
Μετά τον Άκη Γεωργίου, παρελθόν από το Διαγόρα αποτελούν από χθες οι αδερφοί Αθανασίου, Αντώνης και Παντελής οι οποίοι ζήτησαν αναπροσαρμογή της συνεργασίας τους με το σύλλογο. Οι Διοικούντες τον Διαγόρα δεν δέχθηκαν το αίτημα των παικτών κι οι δρόμοι των δυο πλευρών, χώρισαν και μάλιστα με «αιχμηρό» τρόπο, μετά τις αναρτήσεις των παικτών στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τους .Η ανακοίνωση του επίσημου Διαγόρα ήταν πάντως λακωνική:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, αδελφούς, Παντελή και Αντώνη Αθανασίου. Τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα».

Τι λένε οι παίκτες
Αντώνης και Παντελής Αθανασίου, δεν θέλησαν να μπουν χθες σε λεπτομέρειες. Ωστόσο οι αναρτήσεις τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ήταν ιδιαίτερα «αιχμηρές».

Ο Αντώνης Αθανασίου στην ανάρτηση του ανέφερε χθες: «Δεν θέλω να μιλήσω τώρα και να πω πολλά....! Θέλω να χαιρετίσω ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ του ΔΙΑΓΟΡΑ και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον υπέροχο χρόνο που περάσαμε μαζί...! ΑΝΤΙΟ ΓΗΡΑΙΕ!!!»

Πολύ πιο αιχμηρός ήταν στα λεγόμενα του ο Παντελής Αθανασίου, ο οποίος ανέφερε: «Καλή συνέχεια Διαγοράκλα. Ευχαριστώ για τον ένα χρόνο συνεργασίας, εγώ έμαθα να είμαι άντρας και να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, μερικοί είστε γυναικούλες τα υπόλοιπα θα τα πούμε δημοσίως κύριοι ........ όλα στην ώρα τους ....».

Ολοκληρώθηκε άδοξα η συνεργασία του Ανδρέα Σταύρου με το «γηραιό»  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ολοκληρώθηκε άδοξα η συνεργασία του Ανδρέα Σταύρου με το «γηραιό» (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)


Τέλος και ο Σταύρου

Μετά τη λύση της συνεργασίας των Α. και Π. Αθανασίου χθες το απόγευμα, υπήρξε κι άλλη αρνητική εξέλιξη στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα. Ο τεχνικός με τον οποίο ο «γηραιός» κατέκτησε νταμπλ πέρυσι , ο Ανδρέας Σταύρου, είναι πια… ιστορία.

Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο τεχνικός του Διαγόρα ανήγγειλε τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα, αφήνοντας κι εκείνος όπως και οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές αιχμές, για «κείνους που ενορχήστρωσαν τη σημερινή κατάσταση» όπως λέει.

Ο Ανδρέας Σταύρου αναφέρει στη δήλωση του:
«Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι η συνεργασία μου με την ομάδα του Διαγόρα λύεται. Η απόφαση αυτή δεν οφείλεται σε μένα αλλά σε κύκλους εντός της ομάδας που προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη προσωπική μου προσπάθεια, καθώς και τους κόπους των παιχτών. Στη ζωή μου έχω μάθει τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής να τιμάω τη φανέλα και να δίνω μάχες εντός και εκτός γηπέδων μέχρι τέλους.

Αυτούς που ενορχήστρωσαν τη σημερινή κατάσταση ας τους κρίνουν οι αρμόδιοι...Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας καθώς και τους ποδοσφαιριστές που με τίμησαν. ΤΟ ΗΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ...»

Ματαιώθηκε το φιλικό
Όλα αυτά τα γεγονότα, δεν άφησαν περιθώριο ενασχόλησης στους ιθύνοντες της ομάδας για φιλικό παιχνίδι. Ως γνωστό ο Διαγόρας είχε προγραμματίσει να πάει στην Κρεμαστή και να παίξει με το Φοίβο, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι. Τεχνική ηγεσία και Διοίκηση μετά τα γεγονότα ενημέρωσαν την πλευρά του Φοίβου, πώς δεν μπορεί να γίνει το τεστ προετοιμασίας για ιδιαίτερους λόγους.

Οι πάντες στο «γηραιό» βρίσκονται από χθες σε αναζήτηση λύσεων σε όλους τους τομείς, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζεται η προετοιμασία απρόσκοπτα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που έχει ορισθεί για την 1η Οκτωβρίου.
Το σίγουρο είναι πώς μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένονται εξελίξει στην κάλυψη των θέσεων, του τεχνικού ηγέτη πρώτιστα, αλλά και στα κενά που αφήνουν, ο Άκης Γεωργίου και οι αδερφοί Αθανασίου.

Στο βάθος... Μίχος!
Η επόμενη μέρα βρίσκει τη διοίκηση του «γηραιού» να αναζητεί προπονητή αλλά και να προσπαθεί να αναδιοργανωθεί λίγες εβδομάδες πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες θα προπονηθούν σήμερα με τις οδηγίες του Νίκου Μαντικού που λογικά θα έχει την ετικέτα του υπηρεσιακού μέχρι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από νέο προπονητή.

Μέχρι χθες ακούστηκαν πολλά ονόματα υποψηφίων, με πιο σπουδαίο αυτό του Πέτρου Μίχου που γνωρίζει την Κατηγορία αλλά κι έχει αφήσει πολύ καλό όνομα στο νησί μας ως τεχνικός του Ιάλυσου.

Παρελθόν από το Διαγόρα αποτελούν από χθες Αντώνης και Παντελής Αθανασίου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Παρελθόν από το Διαγόρα αποτελούν από χθες Αντώνης και Παντελής Αθανασίου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!