Κοντά στον Σκάρο ο Διαγόρας

Κοντά στον Σκάρο ο Διαγόρας

Κοντά στον Σκάρο ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό. Την απόκτηση του Στάθη Προβατίδη ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι»

Η ενίσχυση του ρόστερ του Διαγόρα, είναι το πρώτο μέλημα πλέον της Διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Υπάρχουν ήδη στην ομάδα, παίκτες που απασχολούν τον Διαγόρα και προπονούνται με τους υπόλοιπους «κυανέρυθρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν το Διαγόρα και είναι γνώριμος του Νίκου Παντέλη, είναι ο Κώστας Σκάρος. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι αμυντικός μέσος και σε μια νέα συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Ιωνικού, «δεν τα βρήκε» κι έμεινε ελεύθερος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που συζητούσε χθες με τη Διοίκηση του «γηραιού», έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Εθνικό, τον Αστέρα Γλυφάδας, τον Παναρκαδικό τα Χανιά, τη Χαλκίδα και το Φωστήρα και διακρίνεται κύρια για την δύναμη του.
Οι δυο πλευρές ήταν μάλιστα χθες πολύ κοντά σε συμφωνία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ
Στο μεταξύ ο «γηραιός» με ανακοίνωση του, επισημοποίησε την απόκτηση του Στάθη Προβατίδη, ο οποίος φοράει ξανά τα κυανέρυθρα. Για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος προπονείται ήδη με τον Διαγόρα, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Για τρίτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα, θα φορέσει τη φανέλα του Γ.Σ. Διαγόρας ο Στάθης Προβατίδης. Ο 35χρονος αμυντικός με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην «κυανέρυθρη» οπισθοφυλακή, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έχοντας περάσει και από τις ομάδες Προοδευτική, Καλλονή, Θρασύβουλο, Αχαρναϊκό, Εθνικό Αστέρα και Ιωνικό (τελευταία του ομάδα).

Ο Προβατίδης, που έχει πλούσιο βιογραφικό με περισσότερες από 250 συμμετοχές στην Β’ Εθνική κατηγορία, αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Διαγόρας τις περιόδου 2010-2011 και 2014-2015. Η Διοίκηση του «Γηραιού» τον καλωσορίζει «σπίτι του» και του εύχεται πολλές άλλες επιτυχίες».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ
Με αφορμή τον απροσδόκητο χαμό του φιλάθλου της ομάδας Ηλία Καργάκου, ο «γηραιός» της πόλης μας με την παρακάτω ανακοίνωση, θέλησε να συλλυπηθεί και δημόσια την οικογένεια του. Στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:
«Η Διοίκηση του Γ. Σ. Διαγόρας στο άκουσμα του άδικου και ξαφνικού θανάτου του ένθερμου φιλάθλου μας Ηλία Καργάκου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Υπάρχουν στιγμές που η σκληρότητα του θανάτου υπερβαίνει τη δυνατότητα της ανθρώπινης λογικής. Ο Ηλίας, ενεργό στέλεχος της τοπικής μας κοινωνίας, άνθρωπος της παρέας και του αθλητισμού, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Κώστας Σκάρος (αριστερά) ήταν χθες πολύ κοντά στην μεταγραφή του στο Διαγόρα
Ο Κώστας Σκάρος (αριστερά) ήταν χθες πολύ κοντά στην μεταγραφή του στο Διαγόρα

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή