Στο Arena Music Theatre ο Toni Sfinos

Στο Arena Music Theatre  ο Toni Sfinos

Στο Arena Music Theatre ο Toni Sfinos

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 852 ΦΟΡΕΣ

Tο Arena Music Theatre σας παρουσιάζει τον απόλυτο Έλληνα showman Toni Sfinos, σε μια μοναδική εμφάνιση στο νησί της Ρόδου.

Ο showman που έχει αγαπηθεί απο χιλιάδες Έλληνες, έρχεται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ο για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στη Ρόδο το show του που είναι Sold out όπου και αν εμφανίζεται!
Dj Support George Manolas
Τιμή Εισόδου με ένα ποτό στο σαλόνι 20€
Τιμή εισόδου με ένα ποτό στον εξώστη 15€
Τιμή έξτρα ποτού 10€
Τιμή έξτρα φιάλης 80€
Τηλέφωνο κρατήσεων 2241043604

Λίγα λόγια για τον Toni Sfinos
O Toni Sfinos γεννήθηκε στα Καλάβρυτα μια Ανοιξιάτικη νύχτα του Οκτώβρη. Εκεί άνοιξε για πρώτη φορά τα φτερά του αλλά πολύ γρήγορα τα χρησιμοποίησε για να πετάξει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Στον Καναδά που προσγειώθηκε, έκανε τα πάντα: Από κουλουρτζής μέχρι και κράχτης στην Βάρη. Δεν ήταν ντροπή γι’ αυτόν η δουλειά, αντίθετα τον βοήθησε να καλλιεργήσει όλα τα ταλέντα του ταυτόχρονα, σχεδόν την ίδια στιγμή.


Ακολούθησε εποχή ξέφρενων πάρτι για τον Toni Sfino. Πλέον όταν τον ρωτούσαν με τι ασχολείται απλά απαντούσε ότι είναι η ψυχή της παρέας. 60s, 70s, 80s όλα είχαν κοινό παρονομαστή τον Toni Sfinos. Μερικοί λένε ότι τα “s” από τα 60s, 70s, 80s προέρχονται από τα “s” του ονόματος του Tonis Sfinos… Δεν έχουν άδικο…
2010 έτος ορόσημο για τον Tonis Sfinos: Έρχεται ξανά στην Ελλάδα που τόσο λάτρεψε και τόσο του έλειπε εκείνα τα δύσκολα δίλεπτα ανάμεσα στα ξέφρενα πάρτι του. Γύρισε πίσω σε μια δύσκολη στιγμή που ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά είχε την ανάγκη ενός στηρίγματος, μιας σφήνας…

Toni Sfinos
23 Σεπτεμβρίου
Ώρα 21:00

Τηλ. 2241043604

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!