Η νέα προκήρυξη των παμπαίδων

Η νέα προκήρυξη των παμπαίδων

Η νέα προκήρυξη των παμπαίδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Η απόφαση της τελευταίας στιγμής, δηλαδή λίγα λεπτά πριν την κλήρωση των αγώνων, για αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος παμπαίδων στον Όμιλο Ρόδου, έφερε αναγκαστικά τροποποίηση στην προκήρυξη.

Ο Όμιλος Ρόδου θα διεξαχθεί σε δύο υποομίλους, με πέντε ομάδες στον καθένα, όπως ακριβώς θα γίνει και στο τουρνουά μίνι.
Συγκεκριμένα: «Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου ανακοινώνει την τροποποίηση στο άρθρο 3 της προκήρυξης του πρωταθλήματος των παμπαίδων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΡΘΡΟ 3: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, ως εξής:
α) Α’ φάση - κανονική περίοδος: Οι ομάδες θ’ αγωνιστούν σε τρεις ομίλους, δύο νοτίου συγκροτήματος (Α και Β) κι ένα βορείου συγκροτήματος (Γ).

Στο β’ όμιλο του νοτίου συγκροτήματος θα συμμετέχουν οι ομάδες: Ροδίων Άθλησις, Διαγόρας Β’, Ιάλυσος Β’, Κολοσσός Β’ και ΑΟ Σταματίου.

Σε κάθε όμιλο, οι ομάδες θ’ αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο γύρους και στο τέλος θα καταρτιστεί βαθμολογία του κάθε ομίλου. Στη συνέχεια, ο 1ος στη βαθμολογία του Β’ ομίλου θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 4ο της βαθμολογίας του Α’ ομίλου σε ουδέτερο γήπεδο. Οι τρεις (3) πρώτες ομάδες του Α’ ομίλου και ο νικητής του αγώνα μπαράζ θα δώσουν από έναν αγώνα κατάταξης ως εξής: 1ος με νικητή μπαράζ και 3ος με 4ο.

Οι νικητές των αγώνων θα συμμετέχουν στο Final Four.

β) Β’ φάση - Final Four: Η β’ φάση θα είναι Final four που θα διεξαχθεί σε κλειστό γυμναστήριο που θα ορίσει η Τοπική Επιτροπή και θα λάβουν μέρος οι νικητές των αγώνων κατάταξης του Α’ ομίλου του νοτίου συγκροτήματος και οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση του ομίλου του βορείου συγκροτήματος. Για τα ζεύγη των ημιτελικών θα γίνει κλήρωση. Πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου θα ανακηρυχθεί η νικήτρια του τελικού».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή