Παράπονα από τον Αστέρα Παστίδας

Παράπονα από τον Αστέρα Παστίδας

Παράπονα από τον Αστέρα Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 137 ΦΟΡΕΣ

Οι «κυανόλευκοι» τα έχουν μ’ αυτούς που έδωσαν την άδεια για να γίνει παιχνίδι σε τέτοιο γήπεδο. Παράλληλα στέκονται στη διαιτησία του Αντώνη Παπαβασιλείου

Με πολλά παράπονα επέστρεψαν από το ματς με τον ΑΕΡΑ οι «κυανόλευκοι» του Αστέρα Π., όχι τόσο για την ήττα, αλλά για τα διαδραματισθέντα σε ότι αφορά τον ορισμό της έδρας του αγώνα, αλλά και τη διαιτησία του Αντώνη Παπαβασιλείου.

Ο αγωνιστικός χώρος και τα σφυρίγματα του διαιτητή στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Κώστα Πάττα

Σε ότι αφορά τον ορισμό του αγώνα σε ένα τέτοιο γήπεδο, οι Διοικούντες τόνιζαν και χθες, θα πρέπει να καταλογισθούν ευθύνες σε εκείνον ή εκείνους που έδωσαν την άδεια να παιχτεί ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε ένα τέτοιο γήπεδο. «Αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν προάγει το ποδόσφαιρο» τόνιζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Αστέρα που εξακολουθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ δεν έκρυβαν και τα παράπονα για τη διαιτησία Παπαβασιλείου.

Οι δηλώσεις που έγιναν από τον προπονητή της ομάδας Κώστα Πάττα αναφέρουν: «Πήγαμε πολύ καλά σαν ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Κάναμε όμως και λάθη που θα τα δουλέψουμε στην προπόνηση για να μην επαναληφθούν σε άλλα παιχνίδια. Διατηρούμε τα παράπονα μας για τη διαιτησία του κ. Παπαβασιλείου στο ματς με τον ΑΕΡΑ. Αισθανόμαστε πώς πολεμάμε μόνοι εναντίον όλων.

Παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το στόχο μας, έχοντας το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία.

Νομίζω όμως σε ότι αφορά το παιχνίδι στα Αφάντου, πώς θα πρέπει να γίνει ένας έλεγχος για το ποιος έδωσε την άδεια να διεξαχθεί το παιχνίδι σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο…Ξέρω πώς δεν πρόκειται να βρω το δίκιο μου, αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται…».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή