Ο Λυκογιάννης «έφαγε» τον Σφαιρόπουλο!

Ο Λυκογιάννης «έφαγε» τον Σφαιρόπουλο!

Ο Λυκογιάννης «έφαγε» τον Σφαιρόπουλο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 444 ΦΟΡΕΣ

Ο νυν τεχνικός του Κολοσσού ξεπέρασε σε νίκες τον προπονητή του Ολυμπιακού

Από το περασμένο Σάββατο, ο Άρης Λυκογιάννης αποτελεί τον καινούριο πολυνίκη προπονητή του Κολοσσού H Hotels στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο!

Η νίκη του Κολοσσού H Hotels επί του Πανιωνίου Βίκος Cola, με 70-90, ήταν η 39η του 48χρονου προπονητή στον πάγκο των Ροδιτών και είναι πλέον πρώτος σε νίκες καθώς ξεπέρασε κατά μία τον Σφαιρόπουλο, τον οποίο θα «πιάσει» την επόμενη εβδομάδα και στο σύνολο των αγώνων!

Ο Λυκογιάννης έφτασε τις 39 νίκες σε 83 ματς με τον Κολοσσό H Hotels ενώ ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού είχε 38 νίκες σε 84 παιχνίδια με τους «θαλασσί» την τριετία 2008-2011.

Ρεκόρ καριέρας για Σχίζα, στην ελίτ ο Γεωργαλλής
Ο Σταύρος Σχίζας μάζεψε οχτώ ριμπάουντ στον αγώνα με τον Πανιώνιο και σημείωσε ρεκόρ καριέρας. Το προηγούμενο ήταν τα έξι που είχε πέρσι με την Κύμη κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings στην Κρήτη.

Σε ομαδικό επίπεδο, τα 14 επιθετικά ριμπάουντ των «θαλασσί» αποτελούν τη δεύτερη κορυφαία επίδοση των δύο πρώτων αγωνιστικών, πίσω από τα 15 που πήρε ο Παναθηναϊκός Superfoods με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Σε σύνολο ριμπάουντ, οι παίκτες του Κολοσσού, είχαν 40 έναντι 26 του Πανιωνίου, ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή επίδοση αφού 40 είχε και η ΑΕΚ στην πρεμιέρα με τα Τρίκαλα BC Aries.

Εξάλλου, με το 331ο παιχνίδι του στη Stoiximan.gr Basket League, ο Γιάννης Γεωργαλλής μπήκε στην πρώτη 30άδα της κατηγορίας, φτάνοντας τον Γιώργο Καράγκουτη.

Επίσης, ο αρχηγός του Κολοσσού H Hotels, με το ένα τρίποντό του, έφτασε στη 2η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της ομάδας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα τον Σάσα Βασίλιεβιτς (έχουν από 87) ενώ με το ένα επιθετικό ριμπάουντ που μάζεψε έγινε ο 6ος της λίστας, προσπερνώντας τον Γιώργο Τσιάκο (68).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή