Αλέξανδρος Αλεξιάδης: «Σημαντικό το παιχνίδι με Ιωνικό…»

Αλέξανδρος Αλεξιάδης: «Σημαντικό το παιχνίδι με Ιωνικό…»

Αλέξανδρος Αλεξιάδης: «Σημαντικό το παιχνίδι με Ιωνικό…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 215 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Ιάλυσου στρέφει την προσοχή των παικτών του, στο επόμενο παιχνίδι

Την ήθελε και την πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Ιάλυσος, παίζοντας απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε «λαβωμένος» στη Ρόδο (έλειπαν οι δυο καλύτεροι του παίκτες που τραυματίσθηκαν σοβαρά). Το τελικό 4-1 επί του Ζευγολατιού, φαντάζει λίγο μπροστά στη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Οι «ερυθροκίτρινοι» κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αμέσως μετά το 4-0, έσβησαν τις… μηχανές, με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη ν’ αλλάζει τους δυο διακριθέντες παίκτες του, Δελαπόρτα και Φαβάλι και να κάνει μέχρι το τέλος καλή διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και του υλικού του.

Ο κόουτς του Ιάλυσου μετά το 4-1, μίλησε για τον αγώνα αλλά και το μέλλον της ομάδας του:

«Γνωρίζαμε πως θα παίζαμε με ένα αντίπαλο, που θα πάλευε το παιχνίδι. Συζητήσαμε αλλά και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το ματς. Ανταποκριθήκαμε στην τακτική μας και κυνηγήσαμε πολύ τη νίκη, γιατί τη θέλαμε πολύ σαν ομάδα. Είχαμε μεγάλο καημό για τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Μετά το 3-0 και το 4-0, παίχθηκε όμως κακό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο, αφού το ματς είχε ήδη κριθεί. Άνοιξαν οι χώροι, έγιναν αλλαγές και έπαιξε κι ο αντίπαλος σε αυτούς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, καθώς έχουμε απέναντι μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Ιωνικό, που είναι αρκετά σημαντικό για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θέλουμε να έχουμε πάντα ψηλά το κεφάλι σε αυτό, αλλά να είμαστε ταπεινοί.

Με πολλή δουλειά θα προχωρήσουμε όσο καλύτερα γίνεται στη συνέχεια του… μαραθωνίου. Είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε σ’ οποιαδήποτε δυσκολία από δω και πέρα. Στόχος μας είναι να πάμε τον Ιάλυσο όσο ψηλότερα γίνεται».

ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

Στον Ιάλυσο δεν υπήρξε την Κυριακή μόνο το τρίποντο της νίκης. Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης διαχειρίσθηκε πέρα από το παιχνίδι πολύ καλά και το έμψυχο υλικό του. Από κείνους που χρησιμοποιήθηκαν δεν υστέρησε κανείς, αλλά υπήρξε κι άλλο κέρδος που πρέπει να σταθεί κανείς σε αυτό.

Πολύ καλά πήγε ο νεαρός Μαγκάκης ο οποίος πήρε τη θέση του Παφιάκη στην ενδεκάδα. Ο τελευταίος τραυματίσθηκε στην τελευταία προπόνηση και δεν αγωνίσθηκε.

Προφυλάχθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ρεκλείτης, ο οποίος ήταν μάλιστα εκτός δεκαοκτάδας, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο 16χρονος Αρέτογλου, που αγωνίσθηκε στη θέση του αμυντικού μέσου.

Οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν χθες ρεπό και θα ξεκινήσουν από σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ιωνικό της 4ης αγωνιστικής εκτός έδρας.

Διαβάστε ακόμη

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους