Επενδύει στο μέλλον η Αθλέτικο Αφάντου

Επενδύει στο μέλλον η Αθλέτικο Αφάντου

Επενδύει στο μέλλον η Αθλέτικο Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 158 ΦΟΡΕΣ

Απέκτησε τους νεαρούς Οδυσσέα και Ευάγγελο Μαραγκάκη από τον Απόλλωνα Καλυθιών. Ανακοινώθηκε κι επίσημα ο Κεπέρης

Σε νεαρούς ποδοσφαιριστές επενδύει η Αθλέτικο φέτος, κι αυτό επιβεβαιώνεται από την κίνηση απόκτησης δύο παιδιών από τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Πρόκειται για τον Οδυσσέα Μαραγκάκη, 18 ετών, που αγωνίζεται στην επίθεση αλλά και τον 17χρονο αδελφό του και αμυντικό, Ευάγγελο, ο οποίος μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής και στον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Έμπωνας εκτός έδρας, από τον οποίο οι Αφαντενοί πήραν την πρόκριση στην παράταση.

Η ανακοίνωση της Αθλέτικο για τη διπλή μεταγραφική κίνηση:
«Η διοίκηση της Αθλέτικο Π.Σ.Α. Αγ. Λουκάς ανακοινώνει ότι απέκτησε τους Οδυσσέα και Ευάγγελο Μαραγκάκη. Οι δύο παίκτες είναι αδέρφια και εδώ και καιρό προπονούνται και συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Οδυσσέας είναι επιθετικός ενώ ο Ευάγγελος ο οποίος αγωνίσθηκε και στο Κύπελλο την Κυριακή εκτός έδρας στο γήπεδο Απολλώνων με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης Έμπωνας αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας. Οι ποδοσφαιριστές την σεζόν που μας πέρασε ανήκαν στο ρόστερ του Απόλλωνα Καλυθιών.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Οδυσσέα και τον Ευάγγελο στην οικογένεια της Αθλέτικο και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Ανακοινώθηκε ο Κεπέρης
Στο μεταξύ η διοίκηση της Αθλέτικο ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Παναγιώτη Κεπέρη. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΘΛΕΤΙΚΟ Π.Σ.Α. ΑΓ ΛΟΥΚΑΣ ανακοινώνει ότι απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κεπέρη. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει ήδη αγωνισθεί με την ομάδα μας στην 1η φάση του κυπέλλου στο γήπεδο Απολλώνων με αντίπαλο την Αναγέννηση Εμπωνας, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και την προηγούμενη χρόνια αγωνίσθηκε με την ομάδα του Απόλλων Καλυθιών. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην οικογένεια της ΑΘΛΕΤΙΚΟ και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή