Το τέρμα του Κλεόβουλου «σημάδεψε» την ατυχία

Το τέρμα του Κλεόβουλου «σημάδεψε» την ατυχία

Το τέρμα του Κλεόβουλου «σημάδεψε» την ατυχία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 285 ΦΟΡΕΣ

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Χρυσανθής, την ίδια στιγμή που ο Διακογεωργίου έχει τεθεί νοκ άουτ και ο Ναούμ έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις

Αρκετά αγχωμένους θα βρει τους ανθρώπους τους Κλεόβουλου η σημερινή τελευταία μέρα προετοιμασίας τους για το αυριανό παιχνίδι της Παστίδας με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα.

Η ομάδα της Λίνδου «πονάει» στη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Αντώνης Χρυσανθής αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο νεαρός Αντώνης Διακογεωργίου ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, έχοντας τεθεί νοκ άουτ.

Ο Δημήτρης Δογιάμας έχει μεν στο ρόστερ της ομάδας και τον Θεόδωρο Ναούμ, ωστόσο ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και δεν είναι βέβαιο αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο γήπεδο της Παστίδας.

Ως το πιθανότερο σενάριο προκρίνεται η χρησιμοποίηση του Χρυσανθή, έστω κι αν δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Στο αυριανό ματς της Παστίδας, ο Δημήτρης Δογιάμας θα στηριχθεί στον κορμό των προηγούμενων αγωνιστικών, περιμένοντας πάντα την επιστροφή των τραυματιών Στέφανου Ευαγγελίδη και Παναγιώτη Νικηταρά.

Ο πρώτος έχει ξεκινήσει να προπονείται ατομικά και όπως εκτιμάται, θα χρειαστεί άλλες δύο έως τρεις εβδομάδας για να επανέλθει πλήρως. Για το δεύτερο η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς είναι σε θέση να συμμετέχει σε μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή