Ο Μασάδο ξέρει από «διπλά»…

Ο Μασάδο ξέρει από «διπλά»…

Ο Μασάδο ξέρει από «διπλά»…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Χάρη στην εμπειρία του Βραζιλιάνου επιθετικού που πέτυχε δύο γκολ, ο ΑΕΡΑ πήρε τη νίκη 3-0 στην Κάρπαθο

Με πρωταγωνιστή το Βάντερ Μασάδο, ο ΑΕΡΑ κατάφερε προχθές στην Κάρπαθο να πάρει ένα σημαντικό «διπλό» που του δίνει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι Αφαντενοί έδειξαν από νωρίς τις… διαθέσεις τους και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα τον Ποσειδώνα να κάνει το παιχνίδι του και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Μετά από ωραίο συνδυασμό στο 15’, ο Βάντερ Μασάδο έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού ντρίπλαρε, από κοντά με σουτ άνοιξε το σκορ.

Με τη συμπλήρωση 40’ λεπτών, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και έθεσαν τις βάσεις για τους βαθμούς, όταν τη συρτή σέντρα του Δανά άφησε να περάσει ο Πλύγκος, για να φτάσει η μπάλα στο Μασάδο, που με πλασέ σκόραρε.

Στο 65’ ο Ποσειδώνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι, καθώς ο Βασιλειώτης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε, ο Τσουρούτης απόκρουσε και στην επαναφορά απέτυχε ο ίδιος ο επιθετικός των γηπεδούχων να τη στείλει στα δίχτυα.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε πια στο 70’, όταν μετά από κούρσα του Στελλά, έγινε η πάσα στο Μασάδο κι εκείνος άφησε για το Λυμπερόπουλο που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Λάζαρου Δουλγέρη και των βοηθών του, Κούτση και Αντωνά.

Ποσειδών: Γαλάνης, Κεσίδης, Κούτολο (85’ Φελουζής), Σπανός, Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Καουκάκης (70’ Καραναστάσης), Στοφοράντοφ (60’ Νασόπουλος), Λαδένογλου, Τσιαβέλης, Βασιλειώτης.
ΑΕΡΑ: Τσουρούτης, Δανάς, Στελλάς, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Γαργάλης (75’ Μπαϊρακτάρης), Ποζατζίδης (82’ Καλογήρου), Λυμπερόπουλος, Πλύγκος (60’ Μπάρδης), Μασάδο (85’ Μίγκλης), Λόης.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή