Πιθανές αλλαγές στον Ημιμαραθώνιο της Φλόγας

Πιθανές αλλαγές στον Ημιμαραθώνιο της Φλόγας

Πιθανές αλλαγές στον Ημιμαραθώνιο της Φλόγας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

Οι διοργανωτές σκέφτονται ν’ αλλάξουν τη διαδρομή το 2018 κι έτσι οι δρομείς να ξεκινούν και να τερματίζουν στ’ Απόλλωνα. Εκτός απροόπτου, ο αγώνας θα διεξαχθεί την 4η Μαρτίου

Ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου είναι πλέον θεσμός για τους λάτρεις των αποστάσεων και ειδικότερα τους δρομείς στη Ρόδο.

Όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος πρέπει να διανύσουν μια πολύ δύσκολη διαδρομή από τη Σορωνή στ’ Απόλλωνα και να δοκιμάσουν ουσιαστικά τα όριά τους, καθώς υπάρχουν κατά μήκος της πολλά ανηφόρια, δυσχεραίνοντας ασφαλώς την προσπάθεια αυτών που θέλουν να πετύχουν και καλό χρόνο. Τον συγκεκριμένο αγώνα υποστηρίζουν πολλοί δρομείς από τα Δωδεκάνησα, γι’ αυτό και οι διοργανωτές θα πάρουν τη γνώμη τους ώστε να γίνουν ή όχι οι όποιες αλλαγές στη διαδρομή για το 2018.

Όπως υπάρχει στις σκέψεις των ανθρώπων της Φλόγας Ρόδου, που ρυθμίζουν όλα τα θέματα της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ο αγώνας θα έχει εκκίνηση τ’ Απόλλωνα και οι δρομείς θα κατευθύνονται προς Πλατάνια, Ελεούσα, Φουντουκλί, Προφήτη Ηλία, με επιστροφή πάλι στ’ Απόλλωνα. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα ουσιαστικά θα είναι ο ίδιος και θ’ ανταποκρίνεται στο νέο πια μοντέλο των αποστάσεων όπου υπάρχει αφετηρία και τερματισμός από το ίδιο σημείο.

Αυτό βολεύει περισσότερο τους δρομείς που θα μεταβούν στην εκκίνηση με τ’ αμάξια τους και θα φύγουν από κει μετά τον τερματισμό, χωρίς να χρειάζεται να μπουν σε λεωφορείο για την επιστροφή στην εκκίνηση. Επίσης είναι πολύ καλύτερο και τους κριτές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου όσον αφορά την επίβλεψη των δρομέων κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η πρώτη Κυριακή του Μαρτίου, δηλαδή 4 του μήνα αυτού, όμως η επίσημη απόφαση θ’ ανακοινωθεί προσεχώς.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή