Αποφασισμένη να σαλπίσει την αντεπίθεσή της η Ρόδος

Αποφασισμένη να σαλπίσει την αντεπίθεσή της η Ρόδος

Αποφασισμένη να σαλπίσει την αντεπίθεσή της η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 97 ΦΟΡΕΣ

Το Κερατσίνι υποδέχεται σήμερα στις 3 το απόγευμα η Ρόδος, στο πλαίσιο του εναρκτήριου παιχνιδιού της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Κάλεσμα στον κόσμο απευθύνουν τα «ελάφια», που δηλώνουν έτοιμα να κατακτήσουν την τρίτ

Να κεφαλαιοποιήσει το σημαντικό «διπλό» που κατέκτησε στην έδρα του Πέλοπα Κιάτου και ταυτόχρονα να στείλει σε φίλους και αντιπάλους, μέσα από μία καλή και πειστική εμφάνιση, το μήνυμα πως έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της, το ρυθμό της και ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση πρωταγωνίστριας, θέλει η Ρόδος μέσα από το σημερινό παιχνίδι με το Κερατσίνι.

Το εναρκτήριο ματς της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ξεκινάει στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, με τα «ελάφια» να ζητάνε από το φίλαθλο κόσμο να εμπιστευτεί τις δυνατότητές τους και το όραμά τους, να έρθει στο γήπεδο και να τα στηρίξει με θέρμη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες στο βοηθητικό χωρίς απρόοπτα και στα αποδυτήρια κλήθηκαν από τον Πάρη Ανδράλα, για σήμερα στη 1:30 το μεσημέρι, οι παρακάτω δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές:
Παναγόπουλος, Κουμέντος, Παβίσεβιτς, Πάλλας, Ευγενικός, Μκρτσιάν, Δαβρής, Αποστόλου, Ιμεραλιλάι, Πινδώνης, Αυγενικού, Πότσι, Κουρούπης, Μπανγκούρα, Μίνγκας, Καντιμοίρης, Λέκκας και Βολονάκης.

Η παρουσία του Νίκου Λέκκα στη δεκαοκτάδα δεν θα πρέπει να ξενίζει, καθώς η μαγνητική την οποία έκανε ήταν «καθαρή», χθες αισθανόταν τον αστράγαλό του καλύτερα και παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σερτζίνιο και Δημητριάδης, καθώς και για λόγους τακτικής, οι Ζώνας και Τσόπελας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Περικλής Παρχαρίδης από την ΕΠΣ Δράμας, βοηθοί του θα είναι οι Σταύρος Χρυσαΐδης και Χαράλαμπος Πασσαλής από τη Χαλκιδική και παρατηρητής τους ο Χρίστος Βάκκας από την Ανατολική Αττική.
Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΔ Γιώργος Παυλίδης, με τον παράγοντα της Ένωσης, Δήμο Λουιζίδη, να αναλαμβάνει την οικονομική επιστασία.

Υπενθυμίζεται, πως όπως σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του σαββατοκύριακου, έτσι και στο Ρόδος-Κερατσίνι, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε τη Δυτική Αττική.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή