«Λαβωμένος» και νικητής ο Κλεόβουλος

«Λαβωμένος» και νικητής ο Κλεόβουλος

«Λαβωμένος» και νικητής ο Κλεόβουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 261 ΦΟΡΕΣ

Οι απουσίες δεν στέρησαν από τους Λίνδιους το πάθος για τη νίκη χθες στην Κέφαλο, η οποία καταγράφηκε με σκορ 1-3, βρίσκοντας δίχτυα ο Μιχάλης Κωστάκης και ο Αλέκος Κακλαμάνος

Κέφαλος
Αν και ταξίδεψε στην Κω με πολλές ελλείψεις, ο Κλεόβουλος κατάφερε να πάρει μια νίκη σημαντική στην Κέφαλο χθες επί του Νικαγόρα με 3-1 και να φτάσει τους 15 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Κωστάκης μετά από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά κι έβαλε μπροστά τον Κλεόβουλο, με τους γηπεδούχους όμως να ισοφαρίζουν με πανομοιότυπο τρόπο στο 47’ έχοντας σκόρερ τους τον Κοκκαλάκη. Τη λύση ήρθε να δώσει πάλι με την εμπειρία του επιθετικά για τον Κλεόβουλο ο Αλέκος Κακλαμάνος, όταν μετά από σέντρα στο 63’, πραγματοποίησε ένα έξυπνο πλασέ και σημείωσε έτσι το 1-2.

Ο ίδιος παίκτης στο 83’ ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για τους Λίνδιους ξανά με ωραίο σουτ, ενώ ο Νικαγόρας πέντε λεπτά μετά έχασε την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Φούσκας αλλά απόκρουσε ο Χρυσανθής.

Καλή ήταν η διαιτησία του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και των βοηθών του, Παγώνη και Αλέκου.

Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Μπίλλης, Ζερβός Ε., Κοκκαλάκης, Διακογιάννης , Παπαβασιλείου, Στρατής, Ζερβός Γ. (70’ Βουδούρης) ,Φούσκας, Κρεμύδας, Μπίλλης Ι.

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Ε., Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α., Κολιάδης, Χαρίτος.

Ο Αλέκος Κακλαμάνος σημείωσε δύο γκολ χθες στην Κέφαλο
Ο Αλέκος Κακλαμάνος σημείωσε δύο γκολ χθες στην Κέφαλο

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή