Παλληκαρίσια νίκη του Αστέρα

Παλληκαρίσια νίκη του Αστέρα

Παλληκαρίσια νίκη του Αστέρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 92 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησε στο Καρακόνερο της Κατταβιάς με 2-1, με σκόρερ τους Αμπντουλάι και Πολυχρόνη

Νίκη με 2-1 που αποτελεί τονωτική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, πέτυχε ο Αστέρας Παστίδας χθες στο Καρακόνερο επί της Κατταβιάς.

Στο α΄ημίχρονο οι νικητές παίζοντας έξυπνα άφησαν γήπεδο στην Κατταβιά και λειτούργησαν περισσότερο αμυντικά, παίζοντας πολύ καλά το σύστημα των αντεπιθέσεων. Πέτυχαν να προηγηθούν στο 29΄ κι είχαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά και δοκάρι στο 39΄. Πρόσεχαν τα νώτα τους και στάθηκαν και τυχεροί, αφού και η Κατταβιά κυκλοφορώντας τη μπάλα κύρια από τα άκρα απειλούσε με τις μπαλιές στην περιοχή.

Στο β΄ μέρος οι Παστιδενοί μπήκαν με την ίδια τακτική, για να πετύχουν ένα ακόμα γκολ, αλλά κι η Κατταβιά πήρε μέτρα στο γήπεδο κι άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση.
Ωστόσο ο Αστέρας ήταν η ομάδα που πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 67΄. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ μέχρι το τέλος, ιδιαίτερα μετά το 78΄ που μείωσαν σε 1-2, αλλά οι τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν έστω το βαθμό.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
29΄Ο Στεργιόπουλος άλλαξε ωραία με το Σκόρπο και ξαναπήρε την μπάλα. Έβγαλε ωραία σέντρα συρτή στο πρώτο δοκάρι κι από κει ο Αμπντουλάι από κοντά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1
33΄Ο Μήτρου βγήκε από δεξιά και σέντραρε. Ο Μαριεττάκης έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Παπαμιχαήλ απέκρουσε εκπληκτικά αποσοβώντας τον κίνδυνο.
36΄Σε μακρινή σέντρα του Κούτσι, ο Παπαμιχαήλ έχασε τη μπάλα, αλλά ο Μήτρου από κοντά πλάσαρε άουτ.
39’ Ασίστ του Αμπντουλάι στον Στεργιόπουλο που σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
67΄Ο Καλαγρής έκλεψε στο χώρο της μεσαίας γραμμής και τροφοδότησε στην περιοχή τον Πολυχρόνη που σούταρε δυνατά και έγραψε το 0-2.
75΄Σε κόντρα επίθεση και πάλι του Αστέρα, ο Στεργιόπουλος σούταρε δυνατά κι έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαβεργής.
78΄Ο Μαριεττάκης έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Σαλαμαστράκης πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Στεφανάκης με νέα κεφαλιά μείωσε το 1-2
Από την Κατταβιά εκείνοι που ξεχώρισαν ήταν, οι Σαλαμαστράκης, Κούτσι και Μήτρου. Από τον Αστέρα Παστίδας άρεσαν ιδιαίτερα οι Σκόρπος και Καλαγρής και οι νεαροί Κατσαμάκης και Αμπντουλάι.
Πολλά τα λάθη του κ. Δουλγέρη και του βοηθού του κ. Μαυρουδή. Καλός ήταν ο κ. Λάζος.

Οι ομάδες:
ΚΑΤΤΑΒΙΑ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (91΄Τοπάλ), Μαριεττάκης, Κιλασίν Κ., Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος (83΄Δημητριάδης), Κούτσι, Στεφανάκης, Μήτρου.
ΑΣΤΕΡΑΣ Π: Παπαμιχαήλ Ρ., Καρύδης, Αποστολάτος, Χαριτάκης, Κατσαμάκης, Καλαγρής,Αμπντουλάι (91΄Παπαμιχαήλ Ν.), Στεργιόπουλος (88΄Αυγενικού Σ.), Σκόρπος, Γιαννακόπουλος (82΄Κορκίδας), Πολυχρόνης (68΄Κονόμι)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή