Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Ροδίτη εικονογράφου Γιάννη Κωνσταντινίδη

Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Ροδίτη εικονογράφου Γιάννη Κωνσταντινίδη

Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Ροδίτη εικονογράφου Γιάννη Κωνσταντινίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 287 ΦΟΡΕΣ

Ο τίτλος του βιβλίου είναι: Μπορείς να αποδράσεις από το εργαστήριο του ΔΡ. Tom Cat;»

Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο καθηγητής Πανεπιστημίου: ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και εικονογράφος ο Ρόδιος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, γιος του γνωστού συγγραφέα Νίκου Κωνσταντινίδη.

Περιγραφή:
Στον κόσμο, σήμερα, όλα φαντάζουν στατικά. Στον κόσμο του μέλλοντος, στον κόσμο της προηγμένης τεχνολογίας, όλα είναι μεταβλητά. Δεν ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά η διαδικασία για την εύρεση του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα δεν είναι στατικό, εξαρτάται από πολλές συνθήκες, μεταβάλλεται...

Μόνο η διαδικασία επίλυσης παραμένει σταθερή. Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ!
Αυτή είναι η πραγματική λύση στο πρόβλημα, η λύση στους άλυτους γρίφους του μυαλού σας!
Είστε έτοιμοι να μπείτε στο CRYPTONUS;


1000 δωμάτια με γρίφους και μυστικούς κωδικούς σάς περιμένουν... Μπορείτε να λύσετε τους γρίφους; Μπορείτε να αποδράσετε από το εργαστήριο του Δρ. Tom Cat;

Ένα εμπνευσμένο βιβλίο με δυνατότητα συμμετοχής του αναγνώστη, πνευματικής άσκησης και γνώσης μέσα από εύστοχες εφαρμογές του συγγραφέα και των απίθανων σχεδίων του εικονογράφου.
Στοιχεία: Kατηγορία: Graphic Novels. 160 σελίδες. Διαστάσεις 17Χ24.

Οδηγός Ανάγνωσης:
1. Κάθε δωμάτιο Cryptonus είναι αφιερωμένο σε έναν σπουδαίο επιστήμονα πληροφορικής. Στο τέλος του βιβλίου παρουσιάζονται αναλυτικά η ζωή και το έργο του καθενός.

2. Σε κάθε δωμάτιο ξετυλίγεται ένας γρίφος, τον οποίο καλείστε να λύσετε. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει η λύση αλλά καλό είναι να χρησιμοποιηθεί μόνο για επιβεβαίωση.

3. Για να αποδράσετε από κάθε δωμάτιο δεν αρκεί να λύσετε το γρίφο. Πρέπει κάθε φορά να βρίσκετε τον μυστικό κωδικό, για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Ο μυστικός κωδικός ταυτίζεται με τη λύση του προγράμματος που σας δίνεται.

4. Αν δεν γνωρίζετε προγραμματισμό, μην αποθαρρύνεστε. Μαζί με τους πρωταγωνιστές μαθαίνετε τα μυστικά του προγραμματισμού. Αν δυσκολευτείτε πολύ, χρησιμοποιήστε τον QR-Code του τέλους κάθε δωματίου για να λύσετε τις απορίες σας.

5. Οι προχωρημένοι που γνωρίζετε καλά προγραμματισμό, προσπαθήστε να λύσετε τους γρίφους του Δρ. Tom Cat. ….Ίσως σας κάνουν να αναθεωρήσετε.

Διαβάστε ακόμη

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»