Ο Ηρακλής το «εισιτήριο» με εκτελεστή τον Μπενούρ

Ο Ηρακλής το «εισιτήριο» με εκτελεστή τον Μπενούρ

Ο Ηρακλής το «εισιτήριο» με εκτελεστή τον Μπενούρ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα της Λάρδου νίκησε 1-0 τη Δόξα Ψ. και έγινε η 2η ομάδα που απέκλεισε αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία. Σπάνια φάση fair play από το Γιάννη Ευαγγελίδη

Ο Ηρακλής Λάρδου γίνεται η δεύτερη ομάδα της Β’ Κατηγορίας μετά τον Αστέρα Μασσάρων που αποκλείει αυτή την περίοδο αντίπαλο από την Α’ για το Κύπελλο, αποδεικνύοντας πως είναι ο θεσμός με τις περισσότερες εκπλήξεις, σ’ όποιο επίπεδο κι αν διεξάγεται.

Η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού αγωνίστηκε χθες εντός έδρας στο πλαίσιο της β’ φάσης με αντίπαλο τη Δόξα Ψίνθου και πήρε τη σημαντική νίκη (1-0) με γκολ του Μπενούρ στο 30’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μάλιστα εκτυλίχθηκε μια σπάνια φάση fair play, όχι μόνο σε ερασιτεχνικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στην προσπάθειά του να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Δόξας, Αντώνης Κοντογιωργάκης στο 72’, συγκρούστηκε με αντίπαλο μέσα στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος χωρίς ο διαιτητής να δείξει φάουλ. Αν και η μπάλα στρώθηκε στον Γιάννη Ευαγγελίδη και η εστία ήταν κενή, αυτός αποφάσισε να την στείλει άουτ αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν τραυματισμένος.

Οι δύο ομάδες πάντως τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς στο 90’ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καλοπήτας από τον Ηρακλή και ο Μέντος από τη Δόξα, μετά από ένταση μεταξύ τους και ύβρεις που εκστόμισαν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Σπάρταλης με βοηθούς τους Τσέτσο και Μοσχάτο.

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Δήμπαλης (70’ Λίτσι), Καλοπήτας, Καμμάς, Κούκι, Μουστάκας (75’ Ρεμπέκ Πάχου), Πάχου (65’ Χάσα), Ζούλης, Μπραχούσι, Μπενούρ, Αμπελάς (60’ Ευαγγελίδης Ι.).

Δόξα: Σαββιδάκης (70’ Κοντογιωργάκης), Κώστας, Μήτρου, Τσούλλος, Χάλαντας, Τσοπάνογλου, Μάστορας, Μέντος, Καζέλλης, Στεφανάκης, Πετράς.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή