Ευκαιρία για ανάσες στη Ρόδο

Ευκαιρία για ανάσες στη Ρόδο

Ευκαιρία για ανάσες στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

Τα "ελάφια" θα προπονηθούν μέχρι αύριο και την Κυριακή θα πάρουν ρεπό

Την ευκαιρία να ξεκουρασθούν μία ημέρα θα έχουν οι παίκτες της Ρόδου, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Πάρης Ανδράλας θα προπονήσει τους παίκτες του μέχρι και αύριο, ενώ την Κυριακή θα τους δώσει ρεπό, προκειμένου να πάρουν τις… ανάσες τους και να επανέλθουν δριμύτεροι από Δευτέρα, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, εν όψει του αγώνα με αντίπαλο την πρωτοπόρο Προοδευτική, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο προσεχής αντίπαλος των «ελαφιών» προέρχεται από εντός έδρας νίκη (3-2) επί του Ιάλυσου, με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερίσεων, ενώ σε εφτά αγώνες μετράει, 5 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η ήττα αυτή μάλιστα προήλθε εδώ στη Ρόδο, από το Διαγόρα.

Οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσουν σημαντικά την κορυφή, καθώς βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας στους 11 βαθμούς με τον Εθνικό, 5 βαθμούς, δηλαδή, πίσω από την προσεχή τους αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, οι τραυματίες Σερτζίνιο, Δημητριάδης και Μπανγκούρα συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ευελπιστείται ότι από Δευτέρα θα ενταχθούν στο ομαδικό πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για το Νίκο Λέκκα που νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Να σημειωθεί πως από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Λεωνίδας Παναγόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση την οποία αναμένεται να ξεπεράσει συντόμως.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό