Συνάντηση του Δημάρχου Νισύρου με επαγγελματίες του τουρισμού

Συνάντηση του Δημάρχου Νισύρου με επαγγελματίες του τουρισμού

Συνάντηση του Δημάρχου Νισύρου με επαγγελματίες του τουρισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, το Σαββάτο 25 Νοεμβρίου με θέμα τον Απολογισμό της τουριστικής περιόδου 2017 και τον προγραμματισμό για το 2018.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη της Νισύρου. Υπήρξε γενική αποδοχή ότι η φετεινή χρονιά ήταν η καλύτερη από ποτέ. Η αρχή της της σεζόν κινήθηκε στα συνηθισμένα χαμηλά επίπεδα όπως και το ίδιο συνέβη κατά την περίοδο των σεισμών στην Κώ αλλά κατά τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ανέβηκε κατά πολύ ο αριθμός των επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στους παράγοντες που συνέβαλαν στην αύξηση της επισκεψιμότητας στη Νίσυρο. Έκανε αναφορά στη μεγάλη διαφήμιση που έγινε για τη Νίσυρο με την μουσική εκδήλωση του 2016 στο ηφαίστειο, όπου η Νίσυρος παρουσιάστηκε στην εφημερίδα NEW YORK TIMES και στο CNN.

Επίσης η επίσκεψη του Πρωθυπουργού τον Δεκέμβριο του 2016 έφερε τη Νίσυρο στην επικαιρότητα.

Ταυτόχρονα ο Δήμος προέβη στη χρηματοδότηση έκδοσης ένθετου στο NEW YORK TIMES και στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο “GREECE IS NISYROS” και στη χρηματοδότηση αφιερώματος ολόκληρου του περιοδικού της Κυριακάτικης Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» στη Νίσυρο.

Ο Δήμος συμμετείχε σε πολλές τουριστικές εκθέσεις πάντα υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών. Επίσης σε όλες τις εκθέσεις στην περιοχή των Αθηνών ο Δήμος λαμβάνει μέρος με παροχή διαφημιστικού υλικού. Επίσης ο Δήμος έκανε μεγάλη προσπάθεια διαφήμισης της Νισύρου μέσω του Διαδικτύου και προχώρησε στην φιλοξενία πολλών Δημοσιογράφων και Τουριστικών Πρακτόρων.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έκαναν διάφορες προτάσεις που θα συμβάλουν στην καλυτέρευση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών για την περαιτέρω αύξηση των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Όλες οι προτάσεις κατεγράφησαν και θα γίνει προσπάθεια εφαρμογής τους ξεκινώντας από τώρα για να είμαστε έτοιμοι τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"