Με τον Καμίτση θα συνεχίσει ο Ευαγόρας

Με τον Καμίτση θα συνεχίσει ο Ευαγόρας

Με τον Καμίτση θα συνεχίσει ο Ευαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των «πράσινων» της πόλης, την οποία η διοίκηση έκανε δεκτή, υπέβαλε ο Αντώνης Αχιολάς, για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του

Μετά την ήττα από τη Σύμη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Αχιολάς υπέβαλε την παραίτησή του αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη μέχρι τώρα μη ικανοποιητική πορεία της ομάδας και η διοίκηση την έκανε δεκτή, προχωρώντας στην έκδοση της παρακάτω ανακοίνωσης:

«Ο Ευαγόρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Αχιολά. Ο κόουτς, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, έθεσε την παραίτησή του στο Δ.Σ., το οποίο και την έκανε δεκτή. Ο Αντώνης είναι μέρος του Ευαγόρα και τον θεωρούμε φίλο και αδελφό μας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Με… αστραπιαίες κινήσεις, η διοίκηση των «πρασίνων» στη συνέχεια ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιάννη Καμίτση, όπως παρακάτω:
«Ο Ευαγόρας μετά από έκτακτο ΔΣ και σύμφωνη γνώμη των μελών, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Καμίτση. Η συμφωνία έκλεισε σε γνωστό καφέ της πόλης, παρουσία του προέδρου, Νικολάου Φιλίππου, του μέλους Γιάννη Καλούδη και του Γιάννη Καμίτση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή